Sex

SIJAMSKE BLIZNAKINJE DELE ISTU VAGINU, A IMAJU RAZLIČITE SKLONOSTI: Na jednu stvar ne pristaju u intimnim odnosima

Sestre su dobile brojna pitanja na koja su iskreno odgovarale.

13.08.2024 22:30

SIJAMSKE BLIZNAKINJE DELE ISTU VAGINU, A IMAJU RAZLIČITE SKLONOSTI: Na jednu stvar ne pristaju u intimnim odnosima
Youtube/Printscreen Origin /Ilustracija

Sijamski blizanci su retkost u svetu i ukoliko je to moguće najčešće se razdvajaju odmah nakon rođenja. Međutim, kao što je to slučaj sa sijamskim bliznakinjama Miom i Lijom to jednostavno nije moguće. One su rođene su spojene i naučile su da tako žive. Spojeni organi i praktično zajedničko telo može biti vrlo neprijalno i komplikovano kad su u pitanju intimni odnosi, objasnila je jedna od sestara na Reditu.

- Imamo 19 godina. Povezani smo na stomaku, tako da imamo dva različita mozga, dva srca, tri plućna krila (naša leva i desna plućana krila su na neki način spojena, tako da više liči na treće nego na četvrto) dve jetre, dva stomaka, zatim delimo naša creva, bešiku i naš reproduktivni sistem. Dakle, imamo ista vaginu! Svaka od nas ima jednu ruku i nogu koju može kontrolisati - započela je svoju ispovest Mia, a prenosi Daily Mail. 

Različite sklonosti 

Kako je objasnila njihova tela su tako formirana još dok su bile fetus u majčinom stomaku. 

- Lijina pluća su stisnuta mojim telom i povrh toga ima tešku skoliozu u kičmi - objasnila je Mia.

One su na mreži podelila svoja intimna iskustva koja mogu biti komplikovana s obzirom na to da dele isti reproduktivni organ, ali imaju  različite se*sualne sklonosti.

- Ja sam lezbejka, a moja sestra Lia je strejt. Imala sam ranije devojku, ali smo raskinule kad smo krenule na koledž. Lija ima dečka na daljinu još iz vremena kad smo bile tinejdžerke - rekla je Mia. 

Youtube/Printscreen Origin /Ilustracija

Sestre su odlučile da nikad neće imati pravi intimni čin zato što im je previše neprijatno

 

Sestre su odgovarale i na brojnja pitanja, a jedno se odnosilo na masturbaciju koju su blizankinje opisale kao vrlo neprijatnu. 

- Ranije smo masturbirale, ali smo se dogovorile da to ne radimo, jer nam je bilo previše neprijatno. Ne smatramo da ima bilo šta loše u tome, jednostavno nam smeta i ne osećamo se prijatno, pa zašto bismo to radile - dodala je Mia.

Ljude na platformi je zanimalo i da li obe sestre osećaju uzbuđenje, jer dele istu vaginu. 

- Uzbuđenje je složena hormonska komunikacija između mozga i genitalija, tako da ako niste vi taj koji se uzbuđuje, možete reći da su vaše genitalije uzbuđene, a da se sami ne uzbudite. Isto je i sa drugim stvarima. Kao što ka znam kad je Lija gladna čak i ako ja nisam, ili kada je uznemirena zbog njenih otkucaja srca, a ja nisam - otkrila je Mia.

Neprijatno za obe

Sestre su priznale da iako su različite se*sualne orjentacije, odavno su odlučile da neće imati pravi fizički se*s sa partnerom, jer bi to bilo vrlo neprijatno za obe, a plaše se i trudnoće jer ne znaju kako bi to uopšte delovalo na njihovo zajedničko telo. 

- To ne iskuljučuje u potpunosti intimu sa našim partnerima. Ja volim da se ljubim i mazim sa svojom devojkom, ali sve ostalo uključujući i oralni se*s ne dolazi u obzir. Ne mogu  ni da zamislim moju sesteru Liju da nekog oralno zadovoljava, to je prosto nemoguće - napisala je Mia.

Ona priznaje da su imale orgazam i da nije bilo loše, ali  neprijatno iskustvo. Zbog toga, ali i ostalih razloga koje su pobrojale odlučile su ne zadovoljavaju svoje intimne nagone.

- Orgazam nije nešto najstrašnije što smo zajednički doživele tokom našeg života, ali nije ništa strašnije od bilo čega drugog. Više je samo fizički neprijatno! Zato smo i prekinule sa mastrubacijom, osećam kada mi se vagina dodiruje, i užasno je da mi neko sa kim nisam u vezi dodiruje intimna mesta, a isto oseća i Lija. Zamislite da neko dodiruje i igra sa vašim intimnim delovima, a vi uopšte niste uključeni u to. Zato smo odlučile da ne zadovoljimo svoje seksualne nagone. Ako mogu monahinje možemo i mi - zaključila je Mia. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)