Roditeljstvo

SLIČNOSTI MEĐU BLIZANCIMA SU VEĆE NEGO ŠTO MISLITE: Sestre su uradile test telepatije i evo kakvi su rezultati! (VIDEO)

Gestikulacija i ponašanje koje su pokazale u određenim momentima su neverovatni.

19.03.2024 09:35

SLIČNOSTI MEĐU BLIZANCIMA SU VEĆE NEGO ŠTO MISLITE: Sestre su uradile test telepatije i evo kakvi su rezultati! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/miantwins

Nije tako uobičajena situacija sresti blizance, a i onda kada ih upoznamo prava su misterija za nas. Pored toga što dele neverovatnu sličnost, pa je nekad verovatno i roditeljima teško da ih razlikuju, mnogi se pitaju da li su mentalno slični i postoji li neka telepatska nit koja ih povezuje.

Shutterstock

Naučnici veruju da blizanci dele telepatsku vezu

Oni koji su bili u nedoumici da li postoji telepatska veza među blizancima i da li oni imaju slično ponašanje, uveriće se nakon jednog videa da nešto zaista postoji i da su sličnosti izuzetno velike. Azra i Ajša, na mreži TikTok poznate kao miantwins, zapravo su sestre bliznakinje koje prati više od sedam miliona ljudi. U snimku koji su objavile dočarale su kako izgledaju u određenim momentima i kako reaguju u nekim situacijama. 

Njih dve su demonstrirale kako izgledaju kada su srećne, kako plivaju i kako se smeju, a sve to na zahtev prijatelja koji ih je zamolio da izvedu još neke pokrete kako bi utvrdio koliku sličnost dele. Sestre su pokazale da u više od 90 odsto slučajeva dele telepatsku vezu i da bi odregovale isto gotovo u svakoj situaciji, što je autoru ovog snimka bilo izuzetno i simpatično i zabavno.

Snimak je sakupio 4,5 miliona sviđanja, a mnogi su priznali kako nisu bili svesni da blizanci dele ovakve sličnosti.

 

 

- Blizanačka telepatija je ovde tako jaka.

- Znači, telepatska veza među blizancima zaista postoji.

- Moja mama je bliznakinja. To zaista postoji.

- Toliko su slatke!

- Ovo je ludo - bili su neki od komentara.

Da ovako nešto jeste realno, potvrdili su mnogi u komentarima rekavši da u svom okruženju imaju blizance i da su se na njihovim primerima uverili da su oni ne samo fizički identični već i psihički. Azru i Ajšu, kako se ove bliznakinje zovu, mnogi ne razlikuju upravo zbog neverovatne sličnosti koju dele kao bliznakinje.

Ove dve influenserke su veoma popularne na TikToku. Često objavljuju snimke u kojima dele savete za lepotu ili glume i snimaju šaljive sadržaje koji nailaze na pozitivne reakcije.

Bliznakinje Azru i Ajšu pratioci često porede sa nekim poznatim ličnostima, među kojima je i turska glumica Demet Ozdemir.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)