Sex

DEVOJKA DVE GODINE RADI OVO U KREVETU, TO JE PAKAO, MORAM DA RASKINEM: Jednu stvar nikad nisam čuo od nje!

Oni imaju neobičan problem u spavaćoj sobi.

12.08.2024 22:30

DEVOJKA DVE GODINE RADI OVO U KREVETU, TO JE PAKAO, MORAM DA RASKINEM: Jednu stvar nikad nisam čuo od nje!
Shutterstock

Na početku sve je izgledalo sjajno, ali intimni odnosi su pokvarili njihov odnos, a neimenovani Britanac kaže da uveliko razmišlja o raskidu jer više ne može da trpi neprestane svađe posle vođenja ljubavi i ćutanje svoje devojke u krevetu.  

- Ja imam 30, a moja devojka 29, a u vezi smo dve godine. Kada smo se upoznali imali smo aktivan intimni život, ali se ubrzo sve promenilo. U retkim situacijama da uopšte imamo intimne odnose, sve se pretvara u pravu agoniju, jer svaki odnos se završava žestokom svađom. Ono što nikako ne mogu da prihvatim je činjenica da ona ne progovara ni reč u krevetu - priča mladić i nastavlja:

- Bukvalno ne ispušta ni glasa. To nije sve, kada završimo sa vođenjem ljubavi, ona se stalno žali da jedino vodim računa o svom zadovoljstvu, i da nju zanemarujem. Sve sam probao, i ona se buni kad dođem do vrhunca prerano, a kada se trudim da odnos traje što duže, smeta još što vođenje ljubavi predugo traje. U svakom slučaju, ja ne mogu da pobedim.

Shutterstock

Dve godine se dešava ista stvar

 

- Komunikacija sa njene strane uopšte ne postoji. Stanje je sve gore, i ozbiljno razmišljam o raskidu iako je volim. Ne mogu ni da nabrojim koliko sam puta pokušao o ovome da razgovaram sa njom, ali ona to svaki put odbija. Ne znam šta da radim - očajan je on.

Odgovor terapeuta

Dobar intimni odnos se zasniva na komunikaciji. Morate da saznate odakle njena negativnost odlazi i šta se krije iza toga. Moguće je da je prošla kroz neku traumu u prethodnoj vezi pa zato ne želi da razgovara o tome.

Probajte da mirno razgovarate s njom i pokažite joj da je razumete, prenosi The Sun.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)