Sex

SPAVALA JE SA 800 MUŠKARACA DA BI NAŠLA SRODNU DUŠU: Ta brojka joj nije došla glave, već je pomogla da sazna ovo

Voli je takvu kakva jeste.

13.07.2024 21:00

SPAVALA JE SA 800 MUŠKARACA DA BI NAŠLA SRODNU DUŠU: Ta brojka joj nije došla glave, već je pomogla da sazna ovo
Printscreen/Instagram/andrea__sunshinee

Žena je bila u odnosu sa više od 800 ljudi u pokušaju da pronađe svoju srodnu dušu, i konačno je pronašla pravu! Andrea Sanšajn (54) poznata i kao najatraktivnija baka našla je muškarca iz snova, a onda je shvatila da je prikladnije da imaju otvorenu vezu. Inače, ona je postala popularna na društvenim mrežama kada je otkrila da je spavala sa više od 800 ljudi. 

Bodibilderka Andrea konačno je pronašla dečka nakon razvoda i uživala u procesu zabavljanja dok je tražila svog savršenog ljubavnika. Kada je konačno pronašla idealnog, shvatila je da je to osoba koju poznaje duži vremenski period. Ova 54-godišnjakinja otkrila je kako se njen partner godinama skrivao iza tajnog internet profila, divio joj se izdaleka sve dok nisu odlučili da izađu na sastanak i ona shvati ko je on.

- Osoba koja se pojavila bila je stari prijatelj kog nisam videla dugo - objasnila je Andrea iz Londona i dodala:

- Veza je bila toliko jaka da smo sada zajedno, delimo istu kuću. On zna sve o mom javnom životu i voli me baš takvu kakva jesam.

Printscreen/Instagram/andrea__sunshinee

Andrea Sanšajn je spavala sa 800 muškaraca

Ispostavilo se da je tajanstveni čovek Halvor Langslet, čovek koga je upoznala na takmičenju u bodibildingu 2015. Razvili su svoju vezu, ali su se usaglasili da bude otvorena.

- Odlučili smo da imamo otvorenu vezu dok se bolje upoznamo, nije da mogu samo da budem u blizini drugih, ali on je spreman da pristane na sve što bih želela da istražim - navela je ona, piše Mirror.

Nakon razvoda, Andrea je rekla da je izbegavala ozbiljnu vezu neko vreme i da je želela da se fokusira na samorazvoj. Ona je sada životni trener i fitnes influenserka.

- Do sada se nismo suočavali sa problemima poput velike ljubomore, niti ozbiljnih svađa. Samo nekoliko različitih tačaka gledišta. Poteškoće su deo procesa. Kada delite istu kuću dan za danom, to može biti veoma izazovno. Dovoljno smo zreli da komuniciramo sa poštovanjem i oboje želimo iste stvari, imamo mnogo toga zajedničkog, što olakšava. U budućnosti želimo da rastemo zajedno, da budemo srećni i voljeni, onoliko koliko zaslužujemo. Naravno, moramo da nadoknadimo i propušteno. Život je prekratak, pre svega treba da bude zadovoljni - poručila je ona.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)