Sex

DOK SAM NA POSLU ŽENA SPAVA SA DRUGIMA: Kada mu je predložila OVO vrisnuo od sreće (FOTO)

Intimne odnose sa drugim ljudima ne doživljavaju kao varanje.

28.06.2024 22:01

DOK SAM NA POSLU ŽENA SPAVA SA DRUGIMA: Kada mu je predložila OVO vrisnuo od sreće (FOTO)
Foto: YouTube/Love Don't Judge

Momak koji je pristao da pusti svoju devojku da spava sa drugim muškarcima dok je on odsutan na poslu kaže da je "lep osećaj" znati da je njegovoj partnerki stalo - i on to ne smatra varanjem.

Met (36) je izlazio sa svojom devojkom Zoi (31) tek nekoliko meseci kada joj je predložio da spava sa drugim muškarcima, i dok bi taj zahtev izazvao napetost u većini veza, Met je insistirao da zapravo postoji više poverenja između njih dvoje nego pre te prakse.

Takođe je tvrdio da se ne oseća izostavljenim kada se njegova devojka upoznaje sa drugim muškarcima, jer je uvek otvorena u vezi sa statusom svoje veze i čak šalje slike i videe Metu. Govoreći na Jutjubu za emisiji Ljubavi ne sudi (Love don t judge), Met je rekao o Zoi:

- Kada si pristala na to, bio sam zadovoljan. Bio sam prevaren pre, pa sam bio veoma srećan što sam otkrio nekoga ko neće da vara iza leđa. Poslala bi mi slike i videe. Na kraju sam bio umešan u to. Bilo je to kao moja sopstvena amaterska po*nografija.

Met je priznao da se ponekad oseća "ljubomorno" na druge muškarce sa kojima Zoi spava, ali on zapravo veruje da je ljubomora "lep osećaj" jer zna da će ona doći kući, piše Mirror.

Foto: YouTube/Love Don't Judge

Zoi spava sa drugim momcima kada njen ide na posao

- Ne bih rekao da nikada nisam bio ljubomoran. To je prilično lep osećaj, iako je ljubomora. Jer na kraju dana znaš da se vraća kući meni - navodi on.

U video snimku, britanski par je takođe otkrio da je Zoi, otkako je počela da spava sa drugim muškarcima, predložila Metu da uradi istu stvar sa ženama.

Sada, par zajedno ide u klubove za svingere gde oboje spavaju sa drugim parovima. Iako situacija može izgledati bizarno spolja, par ne može biti zaljubljeniji - a njihovo poverenje jedno u drugo nikada nije bilo jače.

- Mnogi ljudi misle da je to oblik varanja, ali nije, zato što ne radim ništa iza njegovih leđa - tvrdi Zoi, a Met odgovara:

- Ne krijemo ništa jedno od drugog - uopšte - jer nema potrebe za tim. Kao što sam rekao, u ovoj vezi postoji više poverenja nego što sam imao u svim ostalim.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)