Ispovesti

OPSEDNUT SAM IDEJOM DA MI DRUG SPAVA SA ŽENOM: Ona još ne zna, a sve je već dogovoreno ovde

Ispovest muškarca koji želi da mu supruga ima intiman odnos sa njegovim prijateljem.

21.06.2024 22:00

OPSEDNUT SAM IDEJOM DA MI DRUG SPAVA SA ŽENOM: Ona još ne zna, a sve je već dogovoreno ovde
Shutterstock

Muškarac želi da njegova supruga ima odnose sa njegovim drugom. Skuplja hrabrost da je zamoli za tako nešto. Tom idejom je opsednut.

- Ne mogu da prestanem da razmišljam o tome, a sada skupljam hrabrost da je zamolim da to uradi, jer idemo svi zajedno na žurku. On je već na brodu i čeka nas. Ja imam 42 godine, a ona 40. U braku smo šest godina. Moj najbolji prijatelj ima 43 godine i samac je nakon razvoda. Prvi put sam počeo da maštam o njemu kako spava sa mojom ženom pre nekoliko godina, nakon što mi je rekao da misli da je u formi. Bili smo pijani i šalio sam se da treba da imamo odnos. Ubrzo je počelo da obuzima moje misli kad god smo supruga i ja bili zajedno u krevetu. Sada sam opsednut. Razmišljanje o tome šta bi joj uradio i kako bi ona reagovala zaista mi se sviđa. Ideja izgleda tako pogrešna... a opet tako ispravna. To je ono što je čini uzbudljivom - rekao je on u svojoj ispovesti.

Uskoro, ovaj par će provesti vikend u hotelu gde će biti i taj muškarac.

- I moj najbolji prijatelj će biti tamo. Odseo je u istom hotelu - a mi imamo sobe na istom spratu. Rekao sam mu da samo treba da pokuca na naša vrata. Jedina prepreka da ostvarim svoju fantaziju je to što još nisam rekao svojoj ženi. Nemam pojma kako da otvorim temu - kaže on za Sun.

Shutterstock

Muškarac želi da ga žena prevari sa drugom

Savetnica mu nagoveštava da je zaboravio najvažniju stvar, a to je da pita ženu.

- Ako niste pažljivi, postoji opasnost da će se osetiti kao da je u zaveri, ili još gore kao komad mesa kojim ste vaš najbolji prijatelj i vi trgovali. A to bi moglo uništiti vaš brak. Razmislite da li će pretvaranje vaše fantazije u stvarnost biti tako dobro iskustvo kao što zamišljate. Ovo može da vam pokvari brak i prijateljstvo - nagovestila mu je.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)