Sex

ŽELIM DA ME SUPRUGA PONIZI: Maštam o tome da je gledam dok radi ovo, ali bojim se da me više neće gledati istim očima

Izreka kaže: Pazi šta želiš, može da se i ostvari! U to se uverio i sredovečni Britanac kojem jedna fantazija ne da mira mesecima.

18.06.2024 20:40

ŽELIM DA ME SUPRUGA PONIZI: Maštam o tome da je gledam dok radi ovo, ali bojim se da me više neće gledati istim očima
Denis Krashkin / Alamy / Alamy / Profimedia

- Sve o čemu razmišljam je kako gledam suprugu dok vodi ljubav s drugim muškarcem! Uradili smo to jednom, pre mnogo godina, i nikada nisam doživeo takvo uzbuđenje. Sada smo stariji i ne znam kako da suprugi predložim da to ponovimo - počinje on svoju priču i nastavlja: 

- Ja imam 46, a moja supruga 45, a u braku smo 15 godina. Kada smo se upoznali oboje smo bili otvoreni za eksperimentisanje i želeli smo sve da probamo. Vodili smo ljubav napolju, na riskantnim mestima, probali smo "trojku" i SM igrice... Međutim, ono što me je najviše uzbudilo je bila scena u kojoj sam gledao dok je moja supruga vodila ljubav s drugim muškarcem. Pronašli smo tog momka u baru i doveli smo ga kod nas kući. Satima je imao intimne odnose sa mojom ženom, dok sam ja bio primoran da sedim u tišini i sve gledam.

Englez kaže da mu je ovo iskustvo promenilo način razmišljanja o životu.

- Iako to zvuči kao tabu, nikada nisam doživeo nešto ovako. Ja sam ono što zovu alfa mužjakom  - uspešan i poštovan, pa je osećanje da sam nemoćan i ponižen predstavljalo skroz novu senzaciju za mene. Od tada često fantaziram o onome što se dogodilo te noći. Ponekad to pomenem tokom vođenja ljubavi, i supruga prihvata tu priču, iako nikada nije predložila da to ponovimo. Zaista želim da sve to ponovimo, ali ne znam kako da joj to kažem. Brinem se da me više neće poštovati kada sazna koliko sam uživao u tom poniženju. Ne znam šta da radim - zaključio je muškarac.

shutterstock.com

Ne zna kako da ženi kaže šta želi u krevetu

Odgovor terapeuta:

Nije ništa neobično da uspešni ljudi uživaju u odnosima u kojima su pasivni. Međutim, vi ste prizor u kojem vaša žena ima intimne odnose s drugim dok vi sedite i gledate, pretvorili u savršenu fantaziju. A pretvaranje ovakvih maštarija u stvarnost je često veoma razočaravajuće.

Oboje ste sada stariji, vaša veza se razvila i postoji opasnost da će ono što vam je bilo zanimljivo kada ste bili mladi, sada upropastiti vezu.

Pokušajte da nežno to predložite ženi, i to ne u spavaćoj sobi, kako bi znala da se ne radi samo o priči o vođenju ljubavi.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)