Sex

VARA ŽENU GODINAMA I NIMALO SE NE KAJE: "Želim da uživam dok ne postanem mator i ružan, supruga ne zna, pa svima lepo!"

Ispovest dugogodišnjeg preljubnika.

31.05.2024 22:00

VARA ŽENU GODINAMA I NIMALO SE NE KAJE: "Želim da uživam dok ne postanem mator i ružan, supruga ne zna, pa svima lepo!"
Shutterstock

Nejt (38) je otac dvoje dece, koji uprkos tome što je, navodno, srećno oženjen, otkriva da uživa u istraživanju svojih fantazija van braka. On to svesno opravdava činjenicom da želi da maksimalno iskoristi život, “pre nego što postane ružan i star”. Prvu aferu imao je pre devet godina i ostavila mu je osećanje krivice, ali to ga nije zaustavilo. Naime, on je prevario suprugu sa ukupno šest žena sa kojima je imao duge tajne veze. 

- Koristim sajt za upoznavanje povremeno već sedam godina. Moja prva afera je bila slučajna, ako to možete nazvati tako. Bila je sa starijom direktorkom na božićnoj zabavi. Ona je bila veoma privlačna i nije imala decu. Ušli smo u njenu kancelariju i ona me je bukvalno spopala. Činjenica da je bila starija me je definitivno privukla. Dinamika moći je bila deo toga. Bila je veoma zgodna, izgledala je neverovatno, uradila je grudi, išla je u kozmetički salon jednom nedeljno - priseća se on, a o tome je pisao i Mirror.

Shutterstock

Brojne afere otpočeo putem sajtova za upoznavanje

Nejt priznaje da se posle tog neverstva osećao krivim. Međutim potreba za novim neverstvom mu je “ostala u krvi”.

- Nisam osoba koja se po kafićima upoznaje sa ljudima. Međutim posle pandemije otkrio sam more žena na sajtovima za upoznavanje. Sve moje prepiske čuvam, jer me uzbuđuju. Međutim, brinem se, šta ako ovo izađe na videlo? Šta ako dođe do još jednog masovnog hakovanja i moji podaci budu dostupni? Koliko ja vidim, ne biste mogli prepoznati mene iz mog profila, ali opet je rizik - ističe on.

shutterstock.com

Vara ženu i nema namera da prestane

Ovaj čovek je na kraju priznao da ne bi varao suprugu, da su njih dvoje kompatibilniji u krevetu.

- Od afera, osećam se mnogo zadovoljnije životom. Istražujem stvari pre nego što postanem previše star ili ružan. Život vas može iznenaditi u bilo kom trenutku. Radim stvari koje moja supruga nema nameru da radi. To mi olakšava pritisak. U braku uvek pokušavam da radim na našem se*sualnom životu. Veoma smo različiti u pogledu se*sa i zadovoljstva. Mislim da bih prestao da imam afere ako bismo pronašli zajednička se*sualna interesovanja, ali više ne vršim pritisak na suprugu. Ja mogu imati svoj “kolač” i pojesti ga negde drugde - obrazložio je on.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)