Sex

"MOJA ŽENA I JA ČESTO IMAMO ODNOSE SA DRUGIM PAROVIMA, ALI JA IMAM BLOKADU": Muškarac se iznenada suočio sa neočekivanim problemom

Ovako nečemu se nije nadao

15.03.2024 22:00

"MOJA ŽENA I JA ČESTO IMAMO ODNOSE SA DRUGIM PAROVIMA, ALI JA IMAM BLOKADU": Muškarac se iznenada suočio sa neočekivanim problemom
Shutterstock

Jedan muškarac se obratio pratiocima na Internet forumu i zamolio ih da mu pomognu savetima. Naime, iako je pronašao ženu svojih snova putem onlajn aplikacije za otvorene veze, njihov se*sualni život nije savršen kakav je bio u početku.

- Imam 42 godine i razveden sam. Nakon što se moj brak završio, žudeo sam za malo uzbuđenja u intimnom životu. Kad mi je prijatelj predložio aplikaciju za upoznavanje žena koje nisu za monogamnu vezu, odmah sam prihvatio. Bio sam oduševljen kad sam se brzo povezao sa sadašnjom devojkom, koja ima 36 godina. Nisam mogao ni da sanjam da će se taj susret razviti u mnogo više. Nakon godina dosadnog se*sa u braku u kom se strast odavno ugasila, počeo sam da oživljavam sa tom novom ženom. Bilo je neverovatno upoznati ženu koja je bila jednako avanturistička kao ja - započinje on svoju priču, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Upoznao je ženu koja ima iste intimne strasti kao i on (Ilustracija)

Taman kada  je mislio da je upoznao onu pravu, suočio se sa neočekivanim problemom za koji je verovao da se događa samo starijim muškarcima.

- Ubrzo smo moja devojka i ja spavali sa još jednim parom i bilo je fantastično. Međutim, stvari su se ubrzo promenile. Nedavno sam imao problem da se uzbudim kad smo bili sa jednim parom. To mi se prvi put desilo i nisam mogao da shvatim zašto se to dogodilo. Slična priča se ponovila još nekoliko puta. Iako je naš odnos jak, svaki put kada smo pokušali da u naš se*sualni život ubacimo još neki par suočio sam se sa istim problemom. Volim da gledam ženu sa kojom živim dok je intimna sa drugim ljudima, ali kada je moj red, jednostavno mi ne polazi za rukom da se uzbudim i da spavam sa drugom ženom. Sve što sam ikada želeo bilo je više uzbuđenja u krevetu, a sada kada imam priliku da ostvarim svoje fantazije, ne mogu da uradim ništa. Kada moja devojka preuzme kontrolu, nemam problem da se uzbudim, tako da ne mogu da shvatim šta je problem. Zašto se ovo dešava? Da li duboko u sebi osećam krivicu zbog spavanja sa drugom ženom? Monogamija je poslednja stvar koju žena mojih snova i ja želimo - požalio se on.

Shutterstock

Kad god ugovore intimni susret sa drugim svingerskim parom, muškarac ima problem da bude intiman sa nepoznatom ženom

 

Komentari su ubrzo pristigli.

- Tvoj um ti govori jedno, ali tvoje telo ti govori nešto potpuno drugačije. Ako je svingovanje možda funkcionisalo za oboje u prošlosti, očigledno prolaziš kroz neku vrstu mentalne blokade i tvoje telo reaguje tako što te sprečava da imaš intimne odnose sa drugom ženom.

- Mnoge stvari mogu da izazovu problem sa kojim se suočavaš. Od osećanja krivice, anksioznosti, takmičarskog duha ili ljubomore, postoji mnogo razloga za to. Pokušaj sam to da rešiš, a ako ne uspeš obrati se stručnjacima koji će ti pomoći da razbiješ blokade.

- Sam si se pitao da li možeš da se kod tebe javlja krivica zbog toga što imaš intimne odnose sa nekom drugom ženom osim sa ženom sa kojom si u vezi. Ovo je sasvim moguće, zato se nemoj plašiti da istražiš te misli.

- Obrati pažnju na to kako se osećaš. Najvažnije je da nastaviš da iskreno razgovaraš sa svojom devojkom - posavetovali su ga na forumu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)