Ispovesti

"MOJ SUPRUG JE ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE, A OVAKAV JE ZAPRAVO U KREVETU": Poznata lepotica otkrila intimne detalje o čuvenom Roku

Nije sve kako se čini.

11.03.2024 21:30

"MOJ SUPRUG JE ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE, A OVAKAV JE ZAPRAVO U KREVETU": Poznata lepotica otkrila intimne detalje o čuvenom Roku
Ettore Ferrari/ANSA via AP)

Roza Tasi, supruga slavnog glumca filmova za odrasle Roka Sifredija, nedavno je otvorila dušu o oštrom kontrastu između njihove privatne intimnosti i prikaza njihovog odnosa na ekranu. Iako je Sifredi globalno poznat kao vodeća muška zvezda u erotskoj industriji, Tasi je otkrila da je njihov lični život daleko od eksplicitnih scena prikazanih u njegovim filmovima. Ovi poznati supružnici zajedno su više od 30 godina.

Drugačija stvarnost

Tasijeva otkrića su došla u javnost nakon objavljivanja Netfliksove serije "Supersex", biografske drame zasnovane na životu Roka Sifredija, poznatog pod pravim imenom Roko Antonio Tana, čuvenog italijanskog glumca za odrasle. Suprotno javnom mišljenju, Tasi je otkrila da je njihov brak kao i svaki drugi, te da kadrovi koje snima nisu ni približno isti onim kakve imaju u svojoj spavaćoj sobi.


Prisećajući se njihovih ranijih godina u Italiji, Tasi je priznala da su se suočavali sa teškoćama, posebno navodeći incident u Rimu gde ju je napao bankar koji je očigledno pretpostavio da će se ona upuštati u promiskuitetno ponašanje zbog njene veze sa Sifredijem. Međutim, par se kasnije preselio u Budimpeštu, tražeći promenu okruženja.

- Sećam se da sam jednog dana u Rimu otišla u banku i blagajnik me napao. Sigurno je pomislio: "Ova je sa Sifredijem, verovatno će onda biti sa svima". Otišla sam kući uzrujana, Roko je bio besan. Ispalo je kao da kod kuće imamo zabave i orgije, no posao je posao, a privatni život je nešto drugo. Uvek smo imali normalan, gotovo dosadan život - govorila je ova plavokosa lepotica.

 

 

Normalan, porodični život

Uprkos javnoj fascinaciji Sifredijevim zanimanjem, Tasi je istakla da im je fokus uvek bio usmeren na njihovu decu, Lorenca i Leonarda. Ona je priznala izazove objašnjavanja Sifredijeve karijere svojim sinovima, ističući da su uvek razjašnjavali razliku između njegovog lika na ekranu i njihovog privatnog porodičnog života.

-Filmovi su napravljeni da uzbuđuju, ali to nije se*s koji imate s nekim koga volite. I u svakom slučaju, ko zna zašto, scene s ljudima kojima se prereže vrat nikome nisu problem, dok su se*sualne scene stigmatizirane - rekla je Rokova supruga dodajući da nikada nije ni pogledala neki film za odrasle.

Izražavajući svoj stav o industriji filmova za odrasle, Tasi je istakla veštačku prirodu takvog sadržaja i njegovo odstupanje od prave intimnosti. Ona je demantovala bilo kakav lični interes za industriju u kojoj radi njen suprug i naglasila razliku između fizičkog i emocionalnog povezivanja, tvrdeći da duša ima mnogo veći značaj od tela.

 

 

Vaspitanje dece

Dok je njihov sin Leonardo prvobitno krenuo putem karijere u modelingu, na kraju se okrenuo sportu i postao istaknuta ličnost u mađarskom sportu. Uprkos tome što se upustio u potpuno drugačiji posao od svog oca, Sifredi je preneo vredne savete svom sinu, posebno u vezi sa anksioznošću pred nastupe. Leonardova sportska dostignuća su donela ponos njihovim roditeljima, pri čemu je Sifredi priznao da je njegov sin nasledio odlučnost i intelektualni pristup svojim nastojanjima.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)