Ispovesti

SAZNALA SAM DA ME DEČKO VARA NAKON PRVOG ODNOSA: Devojka je primetila prevaru jer su vodili ljubav duže, a onda joj je on sasuo istinu u oči

Ispovest studentkinje koja će mnogima biti za nauk.

06.03.2024 22:30

SAZNALA SAM DA ME DEČKO VARA NAKON PRVOG ODNOSA: Devojka je primetila prevaru jer su vodili ljubav duže, a onda joj je on sasuo istinu u oči
Instagram/pernilletorhov

Pernil Torhov je mlada studentkinja koja se suočila sa prevarom u vezi. Nije ni slutila da bi joj takvo nešto mogao prirediti njen partner, međutim, jedan znak njegovog neuobičajenog ponašanja joj je bio uzbuna.

Sve je počelo kada Pernilin dečko vratio sa putovanja  iz Norveške gde je boravio sa svojim prijateljima. Njihovi intimni odnosi trajali su znatno duže i bili su češći nego uobijačejno.

- Mislila sam da je to malo čudno, ali nisam mu ništa rekla. Bila sam toliko zaljubljena u njega da mislim da me je to zaslepilo - rekla je devojka u svojoj intimnoj ispovesti.

Instagram/pernilletorhov

Pernil Torhov otkrila je da ju je dečko prevario

Pernil, koja je bila u vezi četiri meseca, primetila je promenu u intimnim odnosima, generalno u ophođenju prema njoj. Osećala je da nešto nije u redu, mada nije odmah preduzela nikakvu akciju. Tek nedelju dana kasnije dečko joj je priznao prevaru putem poruke, priznavši da je spavao sa drugom ženom tokom putovanja.

- Osećam se prilično loše i razočaran sam u sebe jer postoji nešto što ti nisam rekao. Jedan od prijatelja je pozvao dve devojke na naše putovanje, a ja sam na kraju spavao sa jednom od njih. To je bilo jako glupo od mene. Bio sam kukavica i čekao do sad s priznanjem. Boli me pomisao o tome koliko si dobra prema meni, a ovo si dobila zauzvrat. Prilično sam razočaran u sebe jer zaista ne želim biti takav - pisalo je u poruci koju je dobila od nevernog dečka.

Suočavanje sa stvarnošću

U svojoj poruci, izrazio je kajanje i razočaranje u sebe što nije ranije priznao. Opisao je kako ih je hemija dovela do neverstva i priznao svoju kukavičluk u odlaganju priznanja. Uprkos izdaji, Pernil je odlučila da se suoči sa situacijom lično, odlučivši da svom nevernom dečku pruži još jednu šansu.

- Iako mi je mozak govorio da ga ostavim, srce mi to nije dopustilo jer je on zbilja divan. Poslušala sam samu sebe - priznala je devojka.

 

 

 


Pernilin izbor da oprosti svom dečku izazvao je kontroverze, s obzirom da su mnogi njeni pratioci  na društvenim mrežama čak i prijatelji izrazili neodobravanje. Neki su je kritikovali što ga nije ostavila, verujući da on ne zaslužuje nju. Uprkos negativnim reakcijama, Pernil je stala iza svoje odluke, ističući da je slušala svoje srce i odlučila da pruži njihovoj vezi još jednu šansu.

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)