Sex

UPOZNALA JE 18 GODINA STARIJEG MUŠKARCA I ODMAH SE ZALJUBILA: Otrežnjenje je usledio kad joj je saopštio istinu o svom braku! (FOTO)

Devojka od 24 godine upustila se u tajni odnos sa kolegom i prekasno shvatila da je u problemu.

22.01.2024 22:00

UPOZNALA JE 18 GODINA STARIJEG MUŠKARCA I ODMAH SE ZALJUBILA: Otrežnjenje je usledio kad joj je saopštio istinu o svom braku! (FOTO)
Shutterstock

Veze sa oženjenim muškarcima možda ne bi mogle tako da se nazovu, budući da to nisu u pravom smislu reči. Više je reč o kratkotrajnim aferama u koje, po pravilu, upadaju mlade i nedovoljno iskusne devojke. 

- Imam 24 godine i počela sam da radim u firmi koja se bavi iznajmljivanjem automobila sa aerodromskog parkinga. Još uvek nisam na svojoj pravoj poziciji, već sam pomoćnik administrativnog radnika. Prvog dana na poslu sam primetila najzgodnijeg muškarca koga sam u životu videla. On ima 42 godine, oženjen je i ima dvoje dece. Međutim, kada uđe i osmehne se, deluje kao da se osmehnuo baš vama i osećate se kao jedina žena na planeti - započinje svoju priču ova devojka, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Afera otpočela na poslu

Ova mlada žena nije mogla da odoli šarmu ovog muškarca koji je 18 godina stariji od nje.

- On uglavnom radi do kasno uveče, pa sam i ja počela da ostajem do kasno. Jedne večeri ostali smo sami u celoj firmi. Rekao mi je da sam najleša devojka u na poslu i da mu svojom pojavom ulepšam svaki dan u firmi. Odgovorila sam mu da gajim simpatije prema njemu. Bio je začuđen ili je bar tako delovao,  ali me je strasno poljubio. Narednog dana pozvao me je na piće posle posla. Posle pića me je poveo do jednog parkiranog vozila koje je bilo u vidu karavana. Istog trenutka smo na zadnjem sedištu imali se*s koji je bio nezaboravan. To se nastavilo i narednih meseci. Svaki put bi na poslu ostali poslednji, a onda bi izabrali najveće vozilo, jednom smo čak imali odnos u kombiju. Strašno sam se zaljubila u njega, on mi govori da me voli, ali da imam u vidu da nikada neće ostaviti ženu i decu. Ne znam šta da radim - pojadala se ona.

shutterstock.com

Usledili odnosi u automobilima za iznajmljivanje

Komentari su ubrzo stigli.

- Ono što treba da radite je da ga ostavite.

- Trebalo bi da nađete nekog svojih godina, ko je slobodan i ko zaista može nešto da vam ponudi.

- U najlepšim ste godinama, nemojte da ih protraćite na bezznačajan se*s po kolima sa muškarcem koji samo iskorišćava vašu mladost i naivnost kako bi uživao u dodatnoj aferi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)