Sex

NOVE, NAJINTIMNIJE ODLUKE ZA NOVU GODINU: Neka 2024. bude najuzbuljivija do sada, ne plašite se da eksperimentišete!

Srećna Republika predlaže vam da novom dozom strasti začinite nastupajuće mesece.

03.01.2024 22:00

NOVE, NAJINTIMNIJE ODLUKE ZA NOVU GODINU: Neka 2024. bude najuzbuljivija do sada, ne plašite se da eksperimentišete!
Shutterstock

Ulazak u Novu godinu često je praćen odlukama o poboljšanju različitih aspekata života, a se*sualni život nije izuzetak. Ove godine, umesto da donosite klasične odluke koje se lako zaborave, možete razmotriti svesne se*sualne odluke koje će unaprediti vašu intimnost i doprineti emocionalnom i fizičkom blagostanju. Srećna Republika vam predlaže da 2024. bude vaša najbolja požudna godina, evo i kako.

shutterstock.com

Začinite vaš se*sualni život

1. Komunikacija je ključ

Odlučite da ćete aktivno raditi na poboljšanju komunikacije sa partnerom u vezi sa potrebama, željama i granicama u krevetu. Otvoreni razgovori stvaraju poverenje i jačaju emocionalnu povezanost.

2. Zajedničko istraživanje 

Postavite odluku da ćete zajedno istraživati nove aspekte se*sualnosti. To može uključivati čitanje knjiga, gledanje edukativnih materijala ili čak pohađanje kurseva o intimnom zdravlju.

3. Postavljanje granica

Postavite jasne granice koje se odnose na vaše udobnosti i želje. Ovo može uključivati definisanje granica u vezi sa vrstama aktivnosti, ritmom se*sualnog života ili čak uvođenjem "sigurne reči" koja označava prestanak aktivnosti ako se ne osećate prijatno.

4. Prioritet zdravlje

Odlučite da ćete aktivno brinuti o svom se*sualnom zdravlju. To može uključivati redovne medicinske provere, razgovore o kontracepciji, testiranje na se*sualno prenosive bolesti ili istraživanje opcija koje podržavaju reproduktivno zdravlje.

5. Kvalitet, ne kvantitet

Fokusirajte se na kvalitet intimnog života umesto na kvantitet. Odlučite da ćete uložiti više truda u stvaranje intimnih trenutaka, povećavajući tako emotivnu povezanost s partnerom.

Shutterstock

Uvek prednost dajte kvalitetu nad kvantitetom

6. Prestanite da mislite da se*s znači orgazam

Se*s je bilo koja vrsta erotske stimulacije. Zamislite ga kao slatkiš. Pojesti celu kutiju u jednom potezu je zabavno, ali dozvoliti sebi samo jednu i odvojiti vreme da uživate i u potpunosti cenite to može biti još korisnije.

7. Često razgovarajte o se*su

Ako možete iskreno da razgovarate o se*su zajedno, možete rešiti svaki se*sualni problem na koji naiđete. Nemogućnost razgovora o se*su znači da bi i najmanji problem mogao da sruši celu stvar. Naša tela, želje i potrebe se vremenom menjaju i ponekad se zbog toga osećamo ranjivo. Uvek postoji vreme kada se želja smanji ili nestane. Razgovarajte o tome sa partnerom i problem će se lako rešiti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)