Sex

O TELU OVE ŽENE PRIČA CEO SVET: Ova žena sebe smatra plus sajz modelom, a evo šta kaže o svojim oblinama (VIDEO)

Neki bi rekli da je gojazna, drugi je podržavaju u svemu što radi.

27.12.2023 17:30

O TELU OVE ŽENE PRIČA CEO SVET: Ova žena sebe smatra plus sajz modelom, a evo šta kaže o svojim oblinama (VIDEO)
@bbwbeautifulbetty

Beti je plus sajz žena iz Velike Britanije koja je nedavno odlučila da se suprotstavi zlonamernim komentarima o svom telu i ponosno istakne svoje obline. Ona često objavljuje video-snimke na kojima promoviše samopouzdanje i pokazuje svoje telo.

@bbwbeautifulbetty

Beti je plus sajz model koji ponosno pokazuje svoje telo

 

U jednom od nedavnih video-snimaka, koji je naslovljen "Evo vas, zlobnici", Beti pozira u jarkoj žutoj haljini koja ističe njene obline. Ona sebe naziva članicom "Krupne, lepe žene" i ponosno ističe svoj stomak i velike grudi. Uz muziku koja ponavlja stih "Debela sam i volim to", Beti pleše i izražava svoje samopouzdanje. Ovaj video je izazvao različite reakcije, ali je privukao preko 600 lajkova, dok su neki komentari bili veoma pozitivni, drugi su bili zlobni i uvredljivi.

 

 

Ponosno pokazivanje bujnih oblina u bikiniju

Ovo nije prvi put da smo videli Beti kako ponosno pokazuje svoje obline. Prošlog leta, ona je objavila video- snimak na kojem pozira u leopard print bikiniju, ostavljajući mnoge bez reči. U kratkom snimku, koji je naslovljen "Pokažite prelepo bikini telo!!", Beti samouvereno pozira u kupaćem kostimu, ističući svoje obline. Dok su neki smatrali da izgleda "prelepo", drugi su bili kritični i postavljali pitanja o zdravlju.

 

 


Beti je odlučna u tome da promoviše prihvatanje sopstvenog tela i samopouzdanje, uprkos zlonamernim komentarima i kritikama. Njeni video-snimci su privukli pažnju javnosti i pokrenuli raspravu o prihvatanju različitih telesnih oblika i samopouzdanju.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)