Sex

DEVOJKA SE ZALJUBILA U STARIJEG GAZDU KUĆE U KOJOJ ŽIVI SA DEČKOM: "Svi se čude, ali ja pokušavam bizarne stvari kako bih ga zavela!"

Ne odustaje od toga da osvoji ovog muškarca, čak se i skidala naga pred njim.

09.07.2023 22:00

DEVOJKA SE ZALJUBILA U STARIJEG GAZDU KUĆE U KOJOJ ŽIVI SA DEČKOM: "Svi se čude, ali ja pokušavam bizarne stvari kako bih ga zavela!"
shutterstock.com

Žene ponekad misle da su toliko neodoljive da mogu imati svakog muškarca kojeg požele. One koje su u dugoj vezi ili braku imaju veću dozu samopouzdanja, pa i pored partnera sa kim su, žele da isprobaju još poneko "zabranjeno voće". To se desilo jednoj devojci koja se sa dečkom doselila na sprat jedne kuće, a ispostavilo se da je njen vlasnik zgodni, slobodni muškarac na pragu četrdesetih.

- Imam 24 godine, a moj dečko ima 25. Ne volim preterano starije muškarce, ali gazda kuće čiji sprat iznajmljujemo mi se čini izuzetno privlačnim, do te mere da sam i dečku rekla da me on privlači. Moj dečko, naravno misli da je sve na nivou simpatija, dok se ja uporno trudim da ima se*s sa njim. Kad god imam odnose sa svojim partnerom, glasnija sam nego inače, a počela sam i da šetam polu-gola po celoj kući, čak i po delu u kome je on, ali čini se da me on ne primećuje - pojadala se ova devojka na internetu, a o tome je psiao i San.

shutterstock.com

Zaljubila se u starijeg gazdu kuće u kojoj živi sa dečkom

Ma koliko se ona trudila da privuče pažnju zgodnog gazde kuće čiji sprat iznajmljuju, njeni dosadašnji pokušaju nisu dali preteranog uspeha.

- Kad god čujem da je kod kuće trčim u prizemlje i vrzmam se oko njega. Čak sam jednom izašla i čula da se vratio sa posla. Sišla sam u prizemlje, a onda učinila da peškir sklizne navodno slučajno sa mene i ostala sam totalno naga. On, međutim, ponovo ništa nije učinio i pravio se kao da ne postojim. Što me više odbija, to me više privlači. Razmišljam se da ga otvoreno pitam da imamo se*s - priznala je ova mlada žena.

Pixabay.com

Pokušala da je primeti na sve moguće načine

Komentari koje je dobila na internetu nisu potvrdili njeno mišljenje.

- Mislim da ste dali ovom čoveku do znanja da želite odnos sa njim. Ukoliko ga to još i pitate, rizikujete da vas otvoreno odbije, a možda i izbaci iz kuće pošto ga očigledno uznemiravate -

- Da li razmišljate o osećanjima vašeg dečka? Njemu je možda interesantno što vam je simpatičan gazda kuće, ali mu nimalo ne bi bilo simpatično da sazna da želite da spavate sa njim -

- Ukoliko želite da se predstavite kao devojka kojoj je samo do jedne stvari stalo, a pritom je još i zauzeta i rizikuje da ostane bez partnera i krova nad glavom, samo izvolite -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)