Sex

OVAKO ĆETE ZAGARANTOVANO DOŽIVETI VRHUNAC: Zvezde filmova za odrasle otkrile svoje tajne sa snimanja koje UVEK PALE (FOTO)

Prema rečima ovih dama, određene tehnike im omogućavaju da na poseban način uživaju s partnerima, kako poslovno, tako i privatno.

25.06.2023 21:01

OVAKO ĆETE ZAGARANTOVANO DOŽIVETI VRHUNAC: Zvezde filmova za odrasle otkrile svoje tajne sa snimanja koje UVEK PALE (FOTO)
Shutterstock, instagram/joanna angel

Intimni odnosi su zapravo veoma jednostavni iako se muškarcima i ženama čini da su veoma komplikovani. Sve se zapravo svodi na poznavanje tela partnera i prepouznavanje šta ga uzbuđuje. Iako nema ispravnog ili pogrešnog kada je u pitanju vaša se*sualnost, postoje neke promene koje možete da uradite i koje će vama i vašem partneru pomoći da više uživate u se*sualnom životu. Drugim rečima, potrebno je samo da se opustite i oslobodite divlju stranu da izađe na površinu i u krevetu će se desiti prava eksplozija strasti.

Zvezde filmova za odrasle otkrile su svoje male tajne koje njima pomažu da dožive i višestruke orgazme, kako tokom snimanja, tako i u privatnom životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joanna Angel (@joannaangel)

Zvezda filmova za odrasle, Džoana Ejndžel, savetuje da obratite pažnju na svog partnera i kako on ili ona reaguje na ono što radite. Ponekad vas može učiniti dodatno samouverenim, ali cilj je da vas oboje dovede do tačke u kojoj navođenje i ohrabrenje samo produbljuju vašu fizičku vezu.

- Neki ljudi čak nisu ni dovoljno iskusni da znaju šta tačno žele. Pogledajte ih u oči, vidite šta ih tera da se smeše i jače stenju. Vidite šta ih dodatno uzbuđuje, na koje vaše pokrete ili dodire menjaju izraz lica. Kada jednom pronađete magičnu tačku na telu partnera, uslediće erupcija strasti koju više ništa ne može zaustaviti - kaže Džoana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joanna Angel (@joannaangel)

Govoreći o intimnim odnosima, svaki par ima neki svoj stil i ritam, međutim, ono što svi vole jeste preuzimanje inicijative. Dopuštanje partneru da preuzme "uzde" može biti potpuno novo iskustvo, a vaš izabranik/izabranica bi mogao da se oseća poželjnijim i se*sepilnijim.

- Neke žene su odgajane da veruju, svesno ili podsvesno, da njihovi partneri treba da  pokrenu inicijativu za se*s i da one treba da ga prate. I ja sam upala u taj obrazac. Naravno, mislim da je moj partner se*si i želim da mu pokažem koliko me uzbuđuje. Vidim razliku u našem odnosu kada zauzmem dominantnu poziciju, zgrabim ih i kažem mu da ga želim - savetuje Džoana.

Za neke ljude (posebno žene) predigra i nagomilavanje se*sualnog iščekivanja su ključni za konačno postizanje orgazma. Ali za druge (mnoge muškarce, na primer) predigra je jednostavno sredstvo za postizanje cilja.

- Meni predigra pomaže da se osećam se*sualno kako bi se moje telo uključilo, ali ideja mog partnera o predigri je da me dodatno uzbudi da bismo mogli oboje što pre da postignemo orgazam - objašnjava zvezda filmova za odrasle.

YouTube/printscreen-88MILESWEST.COM

Džulija En otkrila je kako da lakše postignete orgazam

Njena koleginica, Džulija En, kaže da je greška koju pravi previše parova to što ne odvajaju dovoljno vremena da budu istinski intimni, da osete svaki dodir. Ona predlaže vraćanje u one rane faze zabavljanja. 

- Ti trenuci su bili uzbudljivi i sva vaša čula su bila živa. Ta osećanja mogu i treba da budu stalni deo vašeg se*sualnog života. Zapitajte se šta je te trenutke učinilo tako zabavnim. Možda je to bilo pričanje i flert, ili pak vreme kada ste se samo ljubili i senzualno dodirivali preko odeće sve do potpunog uzbuđenja i rasplamsavanja mašte. Bez obzira na to kako ispunite vreme, ključno je da izdvojite dovoljno vremena kako ne biste imali osećaj kao da ste pod pritiskom - zaključila je ta lepotica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)