Sex

BRAK IM JE PUKAO NAKON 3 DECENIJE ZBOG INTIMNIH ODNOSA: Sada je pronašao pohotnu devojku od koje skriva ovu šokantnu tajnu iz kreveta (FOTO)

Evo šta se dešava kada muškarac od 48 godina reši da nađe novu ljubav.

20.06.2023 22:00

BRAK IM JE PUKAO NAKON 3 DECENIJE ZBOG INTIMNIH ODNOSA: Sada je pronašao pohotnu devojku od koje skriva ovu šokantnu tajnu iz kreveta (FOTO)
Shutterstock

Iako se dešava relativno retko, moguće je da devojka bude u se*sualnim odnosima iskusnija od partnera. Muškarci su ti koji bi trebalo da dominiraju na tom polju, ali uvek i svuda ima izuzetaka. Godine ne znače nužno i iskustvo, a u to se uverio i ovaj muškarac od 48 godina.

- Iako sam blizu šeste decenije nemam mnogo iskustva u krevetu. Razveden sam, a bivšu suprugu sam upoznao sa 16 godina. Proveli smo tri decenije zajedno. Ona nije bila preterano zainteresovana za se*s, tako da smo na tom polju bili retko intimni. Toliko sam bio zaljubljen u nju, bila je moja prva ljubav, pa sam joj ispunjavao sve želje, usključujući i tu da se*s ne smatramo preterano bitnim aspektom veze. Čak i kada se to dešavalo, isključivo je insistirala na misionarskoj pozi, apsolutno nikada ništa sem toga nismo probali - započinje svoju ispovest čovek koji je potražio savet od ljudi sa interneta, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Našao dominantnu partnerku

Pošto je proveo pune dve godine u potrazi za novom ljubavlju što, priznaje, nije bilo nimalo lako, najzad je našao devojku, sa kojom pak ima suprotan problem.

- Moja devojka je takođe razvedena i ima 45 godina. Ona je ostvarena na svakom polju i tačno zna šta hoće. Se*s voli i često insistira na određenim pozama i nema predstave da ja sve osim misionarske prvi put primenjujem. Voleo bih da joj kažem istinu, ali postoji mogućnost da će me smatrati dosadnim. Plašim se kao da sam na testu da li ću pogrešiti i svaki put imam tremu, ne znam kako da joj kažem da sam maltene nevin u pogledu mnogih stvari - zapitao je ovaj čovek.

Shutterstock

Priznao da ima tremu pred odnos

Pratioci su se potrudili da mu pomognu na najbolji mogući način.

- Trebalo bi da sa partnerom budete iskreni, neće vam uzeti za zlo to što ste imali samo jednu ženu i uspražnjavali samo jednu pozu, to samo može da vam bude plus -

- Mnoge poze ne odgovaraju svima u istoj meri. Sve je stvar trenutka, se*s nije nešto za šta je potrebna prethodna priprema, zato se samo opustite i prepustite se strastima sa novom partnerkom -

- Ukoliko vam je lakše možete porazgovarati sa nekim se*sualnim terapeutom -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)