Sex

GLUMCI FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILI TAJNU DUŽEG TRAJANJA INTIMNIH ODNOSA: Svi muškarci kunu se u uspešnost jedne tehnike (FOTO)

Čak i najiskusniji ljubavnici imaju problem sa odlaganje vrhunca pa se dovijaju na razne načine ne bi li zaustavili prirodan nagon.

15.05.2023 22:00

GLUMCI FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILI TAJNU DUŽEG TRAJANJA INTIMNIH ODNOSA: Svi muškarci kunu se u uspešnost jedne tehnike (FOTO)
Shutterstock

Većina muškaraca sanja da satima vodi ljubav sa ženom a da se ne izmori i pokaže kao izdržljiv ljubavnik. U realnosti to drugačije funkcioniše i kad se muškarac uzbudi teško može da zaustavi prirodan nagon za doživljavanje orgazma.

Čak i najiskusniji ljubavnici imaju problem sa samokontrolom i da se zaustave u kritičnom trenutku, a potom da nastave sa intimnim odnosom. Za odlaganje orgazma muškarci koriste razne tehnike od brojanja do razmišljanja o potpuno aseksualnim stvarima, neke metode su uspešne a neke uopšte ne deluju. 

shutterstock.com

Odlaganje orgazma kod muškaraca je teško jer treba zaustaviti prirodan nagon

Odgovor na pitanje kako što duže ostati u stanju uzbuđenosti i odlagati orgazam dali su glumci filmova za odrasle koji najčešće satima imaju se*s a da se ne umore.

I oni priznaju da je neverovatno prekinuti vrhunac i da je to nešto što se trenira i vremenom daje rezultate. Ali, oni imaju i jednu tehniku koja im pomaže da se bukvalno "restartuju i potom nastave sa intimnim odnosom i tako satima. U pitanju je metoda koja momentalno ubija seksualni osećaj u muškom polnom organu a zove se "šamaranje".

Prema rečima glumaca filmova za odrasle potrebno je da muškarac bukvalno ošamariti svoj polni organ kad se približi vrhuncu. Udarac treba da bude jači, jer previše blag šamar neće imati efekta.

Glumci filmova za odrasle tvrde da uz pomoć ove metode mogu satima da izdrže u krevetu, a polni organ šamaraju u kratkim prekidima snimanja kad se kamere ugase. Oni savetuju muškarce da šamaranje urade nekoliko puta tokom odnosa što će im omogućiti da satima izdrže u krevetu kao vrhunski ljubavnici.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Besplqtan savet

16.05.2023 12:50

Hocete da vam odnos traje duze? Koristite prezervativ. Pozdrav

Zašto bi trajao satima?

16.05.2023 16:31

Dovoljno je desetak minuta ili koliko već treba da "sačekaju" jedno drugo. Pa posle idpočetka. 😎