Sex

PROGOVORIO MUŠKARAC KOJI IMA MIKROPENIS: Otvoreno je prvi put priznao s čim se sve suočava tokom intimnih odnosa, zapanjiće vas njegova veličina!

Ispovest jednog mladića privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama.

02.05.2023 08:10

PROGOVORIO MUŠKARAC KOJI IMA MIKROPENIS: Otvoreno je prvi put priznao s čim se sve suočava tokom intimnih odnosa, zapanjiće vas njegova veličina!
Shutterstock

Mikropenis je zvaničan medicinski termin za penis koji u punoj erekciji dostiže dužinu od maksimalnih 9 cm, dok se termin inače koristi u upotrebi i za svaki muški polni organ koji je mnogo manji od prosečnog. Povećanje penisa jedna je od najtraženijih hirurških intervencija kod muškaraca, a klinika koje sprovode takve operacije u poslednje vreme je sve više. Taj zahvat najčešće podrazumeva istovremeno i produženje i podebljanje, tj. povećanje obima penisa. Lekari ističu da je, takođe, moguće raditi i samo podebljanje, bez produženja.

Svakom muškarcu koji ima problem u veličini penisa je svaki centimetar bitan, a to je potvrdio i dr Mark Abekasis iz Pariza, najveći evropski ekspert koji dnevno ovom operacijom usreći bar 4-5 muškarca.

- Jedan centimetar u penisu kod muškarca znači jedan kilometar u njegovoj glavi. Kad nekome dodamo jedan do 2 km, to nije mala stvar - ističe dr Abekasis.

shutterstock.com

Teme koje nije lako pokrenuti među parovima

Muškarac koji je podelio svoje iskustvo na internetu nije baš imao sreću da bude obdaren. Njegov penis je van erekcije prosečne veličine od svega 2 cm. Ostale korisnike foruma je u startu interesovalo kako taj momak uopšte dolazi do samog odnosa sa devojkom, tačnije pošto zna da će mu maksimalna veličina penisa u erekciji biti svega 4-5 cm, da li u startu obavesti partnerku o tome?

Momak je bio iskren, pa je objasnio da ukoliko se otvori tema se*sa, neće se libiti da otkrije da na tom polju nije specijalno obdaren. S druge strane, on neće sam inicirati takvu temu, već će radije sačekati da se devojka i sama uveri u to, najverovatnije iz straha da, u suprotnom, se*sa možda neće ni neće biti.

shutterstock.com

Kada devojka sazna čime on raspolaže, uglavnom odustane

- Odmalena sam imao očigledan problem sa veličinom penisa. Sećam se da su me poslednji put negde sa 6 godina roditelji odveli kod lekara. Taj lekar je utešio moje roditelje da će moj penis s godinama porasti, ali on je ostao na identičnom nivou kao i kada sam bio dete. Imam veliki problem s devojkama, zato što ne želim to da krijem. Nekoliko puta mi se desilo da se na samom primeru uvere u to i nikada neću zaboraviti te izraze lica. Ponekad se pitam da li je moguće da sam čovek sa najmanjim penisom na svetu. Zato biram pre da devojci unapred kažem za to, ali i ta situacija je vidno neprijatna. Većina odustane u startu i nikada ne izađemo iz zone prijatelja i ni ne dođemo do se*sa - objašnjava on, a prenosi Dejli mejl.

Ostali učesnici foruma su saosećali sa tim čovekom i pružili mu podršku u vidu saveta da je možda rešenje za njega zaista u hirurškoj intervenciji.

shutterstock.com

Probao sve da popravi svoj se*sualni status, ali bezuspešno

- Čitao sam o tome, ali znam da je to operacija kao i svaka druga. To znači da uvek nešto može da se iskomplikuje. S druge strane, to nije mala stvar, nekako sam skeptičan u vezi svega sa tom operacijom. Maltene sam se već navikao na sve. Od detnjstva imam traumu da me neko ne zatekne od društva i vidi to. Znali su da me ismevaju na časovima fizičkog i plivanja. Otad vučem traume, pa se uvek krijem kada se oblačim po svlačionicama. Ista je stvar i sa toaletima. Teško da mogu da dobacim mlaz do pisoara, zato mi je uvek lakše da sednem - preneo je svoja iskustva taj čovek.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)