Sex

DA LI STE IKADA PROBALI AVIONSKE POZE?! Iznenadićete se na koji način možete da začinite svoj intimni život!

Budući da su ljubavne čarolije zabranjene na komercijalnim letovima, neke od njih možete isprobati i u toplini doma.

12.05.2023 23:01

DA LI STE IKADA PROBALI AVIONSKE POZE?! Iznenadićete se na koji način možete da začinite svoj intimni život!
shutterstock.com

Se*s u avionu je nešto što je većina videla samo na filmu, a nije se nikada usudila da proba i u realnom životu. Međutom, stručnjaci koji su se bavili tom tematikom došli su do nekoliko zaključaka zašto bi bilo idealno da probate sve što je zabranjeno na visini od 10 hiljada metara. I pored toga što je se*s u avionima zabranjen, dešava se da se nekolicina njih upusti u zabranjeno voće. Oni koji su to isprobali navode da su iskustva na velikoj visini neverovatna. Navodno rezultat vibracija i smanjenog nivoa kiseonika može dovesti do boljeg orgazma. Naime, manjak kiseonika pojačava osećaj stimulacije i to utiče na kvalitet orgazma, koji je mnogo jači od onog na zemlji. Na komercijalnim letovima, ipak, nije dozvoljeno da sve to ispobate.

Jedna od najboljih stvari kod se*sa u avionu jeste smanjeni nivo kiseonika u mozgu koji će odnos učiniti senzualnijim i dovesti do jačeg orgazma. To će vas učiniti uzbuđenijima - poručuje seksolog Suzan Kvilijam.

Shutterstock

Letenje na visini od 10.000 metara pušta mašti na volju

Možda ste mislili da je se*s u avionu nemoguć, ali ukoliko imate pravog partnera koji će podeliti rizik sa vama, mogli biste da trknete do obližnjeg avionskog toaleta. Budući da je u pitanju skučen prostor, postoje samo 2 moguće poze za se*s. Prva podrazumeva spuštanje poklopca toalet šolje kako muškarac seo na njega, a žena potom zauzima čuvenu pozu "obrnute kaubojke". Druga poza, pak, podrazumeva da žena sedne na lavabo tako da bude u visini struka muškarca i u tom slučaju su oboje okrenuti licem u lice.

- Vreme je od ključnog značaja, tako da samo napred i prepustite se čarima se*sa nabrzaka. Izbegavajte oslanjanje na zidove po svaku cenu, čak i sa zaključanim vratima. Mnogo teže će biti pravdati se članovima posade ukoliko oboje provalite i ispadnete kroz vrata toaleta u kabinu, i to polugoli - kažu oni koji su isprobali čari avionskog se*sa, a prenosi Dejli star.

shutterstock.com

Ljubavni odnosi su mogući i u avionu

Međutim, ako niste u prilici da isprobate tako nešto, začinite svoj se*sualni život menjanjem poze, za početak. Poza koju savetuju svi oni koji su isprobali se*s u avionu je sledeća - muškarac bi trebalo da sedne na pod i raširi noge koliko god može. Žena zatim treba da sedne na njega, ali da zauzme položaj više u stranu, a po mogućstvu i da bude okrenuta leđima. Budući da su ruke slobodne, to omogućava dodatnu stimulaciju, pa prepustite sve mašti na volju.

shutterstock.com

Primenite nešto sa leta avionom i u spavaćoj sobi

BONUS VIDEO:

Komentari (0)