Sex

PROGOVORILA O NAJVEĆIM TAJNAMA INDUSTRIJE ZA ODRASLE: Odveo me je u hotel, ali kada je izvadio aparaturu pobegla sam glavom bez obzira! (FOTO/VIDEO)

Prema njenim rečima on je trebalo da naslika njen akt ali je zapravo hteo samo da je iskoristi i pohvali se prijateljima

28.04.2023 21:01

PROGOVORILA O NAJVEĆIM TAJNAMA INDUSTRIJE ZA ODRASLE: Odveo me je u hotel, ali kada je izvadio aparaturu pobegla sam glavom bez obzira! (FOTO/VIDEO)
Printscreen Instagram/theangelawhite

Anđela Vajt (38) jedna je od najvećih zvezda filmova za odrasle. Dosad je snimala više od 900 harkord scena i često u podkastima otkriva detalje iz svog privatnog života. Iako je muškarci širom sveta obožavaju i uzdišu za njom, ona je otkrila da je samo triput dozvolila nekom od obožavalaca da joj i privatno priđu, verujući da to može da preraste u lepu romansu. Ali se prevarila. 

Bežanje iz hotela

Prema njenim rečima, na prvi sastank sa jednim fanom pristala je posle njegovog višemesečnog ubeđivanja.

- Mesecima smo gledali preko veb-kamere, bilo je tu svega i svačega, ali mi se dopalo što me je zasmejavao. Posle više meseci njegovog upornog nagovaranja pristala sam da se vidimo uživo i mogu vam reći da je bilo neverovatno. Sto puta bolje nego preko kamere - rekla je ona.

Vajtova ne krije da je svojevremeno bila u vezi sa blizancima, a da to u početku nije ni znala. Uspeli su da je prevare jer su frapantno ličili jedan na drugog, čak im je i veličina polnog organa bila ista.

Treća veza bila je sa francuskim modelom i umetnikom koga je upoznala na jednoj izložbi za odrasle.

- On mi je ponudio da odem s njim u hotel kako bi na nacrtao moj akt. Međutim, čim smo ušli u sobu počeli smo da se glupiramo. U jednom trenutku izvadio je fotoaparat i hteo je da me slika ili snimi. Oštro sam se usprotivila, ali on je pokušao da mi objasni da je to njegov alat za rad. Ta priča nije prošla kod mene jer sam shvatila da nije imao nameru da se poveže sa mnom već samo da me fotografiše nagu kako bi se hvalio prijateljima. To mi se nije dopalo pa sam pokupila stvari i pobegla iz njegove hotelske sobe - ispričala je ona.

Zabrinuti fanovi 

Sudeći po njenim ranijim izjavama, ona planira da pokrene novi projekat i radi podkast. Pored zvaničnog profila na Instagramu, koji broji 10 miliona pratilaca, ona ima i privatan profil na kome ima pristojne fotke u bikiniju i sa fanovima deli detalje iz privatnog života. Međutim, još nije jasno da li planira da se povuče iz industrije i prestane da snima filmove za odrasle kako bi svom telu dala vremena da se odmori ili će vođenje podkasta biti samo njen dodatni posao. 

Nakon što je obelodanila da je snimila više od 900 hardkord scena fanovi su se zabrinuli za njeno zdravlje.

- Zar ne misliš da je vreme da se malo odmoriš? - 

- To je brutalan način kako se ophodite prema svom telu i godinama. U jednom trenutku moraćete da platite cenu za to - 

- Mislim da je vreme da nađeš nekog finog momka i da uživaš u pravoj vezi - 

- Dosada ste dovoljno zaradili za malo odmora i romantičnu večeru sa muškarcem s kojim ćete podeliti iskrene emocije - bili su samo neki od komentara na mrežama.

Međutim, Anđela je rekla da nema nameru da uspori, pa čak ni 2013. kad je hitno hospitalizovana nakon žestokih scena sa kolegom. Kako je ispričao Kejran Li, njegov penis dužine 25,4 cm doveo je do pucanja slepog creva kod Anđele tokom snimanja scena.

Ali, Vajtova je objasnila da nije baš tako bilo.

- Istina je da sam imala upalu slepog creva i zato sam morala hitno u bolnicu kako bi ga ukolonili. To što sam pre toga snimala sa Kejranom bila je čista slučajnost - objasnila je tada Anđela Vajt. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)