Sex

MUŠKARCI, AKO OVO URADITE DOVEŠĆETE SVAKU ŽENU DO VRHUNCA! Zvezda filmova za odrasle otkriva: Evo da li je veličina važna!

Anđela Vajt, zvezda u industriji za odrasle, otkrila je pripadnicima muškog pola u čemu najčešće greše kada su u pitanju intimni odnosi.

15.12.2022 20:10

MUŠKARCI, AKO OVO URADITE DOVEŠĆETE SVAKU ŽENU DO VRHUNCA! Zvezda filmova za odrasle otkriva: Evo da li je veličina važna!
instragram.com//theangelawhite

Zvezda filmova za odrasle Anđela Vajt velikodušno je dala savet svim muškarcima kako bi poboljšali svoje umeće u krevetu. Prema njenim iskustvima, da biste zadovoljili ženu nije bitno koliko ste i da li ste obdareni. Trik je u sasvim drugim veštinama. 

Foto: Shutterstock

Komunikacijom do zavodoljstva u krevetu 

- Dobar seks startuje komunikacijom. To je moj prvi savet muškarcima. Mogućnost da jasno komunicirate sa svojom partnerkom o onome što želite i slobodno postavljate pitanja tokom odnosa. To se odnosi na pitanja kao što su: da li ti se ovo sviđa, da li ti pruža dobar osećaj, da li bi trebalo da ubrzam ili malo ublažim intenzitet. To je važno da biste bili prisutni i slušali, za šta smatram da su najvažniji segmenti čitavog odnosa - rekla je Anđela, a potom se osvrnula i na to šta je najveći problem svih muškaraca.

instagram

Anđela Vajt savetuje kako da zadovoljite ženu

- Mislim da se previše muškaraca fokusira na veličinu svog polnog organa, ne na osobu koja je ispred njih - zapazila je ta popularna Australijanka

Vajtova je diskutovala i o tome da li je veći ili manji muški polni organ bolji kada je reč o seksu.

 - To je bitno jer zbog toga ljudi moraju da prilagode seksualne stilove. Na primer, ukoliko ste ekstremno veliki, smatram da to može biti podjednaka neprijatnost kao kada ste ekstremno mali. Potrebno je da pronađete uglove koji će odgovarati vašoj partnerki - naglasila je ona, piše Muški magazin. 

Inače, o tome koliko je ženama verbalna komunikacija bitna u svim segmentnima veze govorila je i Teri Orbuh stručnjak za veze.

shutterstock.com

Mali koraci ka velikom zadovoljstvu u partnerskim odnosima

Generalno gledano, muškarci se emotivno povezuju tokom seksa, a ženama je veoma bitna emotivna konekcija da bi poželele seks - naglasila je ona.

Orbuhova savetuje i da morate da mislite ono što izgovarate, a ne samo zato što je to manir džentlmena.

- Govor tela uvek otkriva istinu i ako on nije sinhronizovan sa rečima koje izgovarate vaša partnerka će primetiti da blefirate i onda ništa niste uradili - zaključila je ona.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)