Sex

DA LI JE DUŽINA ZAISTA BITNA? Zvezda erotskih filmova dala je odgovor na pitanje koje zanima sve muškarce! (FOTO)

Anđela Vajt progovorila je o temi koja je oduvek interesovala jači pol, te razotkrila da li je i koliko je bitna dužina muškog polnog organa za užitak u intimnim odnosima.

27.11.2022 22:02

DA LI JE DUŽINA ZAISTA BITNA?  Zvezda erotskih filmova dala je odgovor na pitanje koje zanima sve muškarce! (FOTO)
Instagram/Anđela Vajt

O tome koliko je veličina muškog polnog organa bitna za užitak u seksualnim odnosima, gotovo se oduvek pričalo. Neko opšte mišljenje je bilo da žene mogu doživeti vrhunac i generalno uživati u odnosima samo sa ekstremno obdarenim partnerom. Međutim, ako pitate žene, odgovori su totalno drugačiji. Ko bi bio stručniji da da mišljenje na ovu temu nego zvezda erotskih filmova

instagram

Anđela Vajt je dala svoj sud o tome da li je dužina bitna

 

- Posmatrajući stvari iz krajnosti u krajnost, dužina je bitna u smislu da svoj seksualni stil morate prilagoditi njoj. Na primer, ako ste ekstremno veliki, podjednako je neprijatno kao i kada ste ekstremno mali. Morate da pronađete uglove koji odgovaraju vašoj partnerki -  kaže Anđela Vajt, piše Muški magazin.

Ona je potom dodala da je prosečna dužina penisa sasvim u redu i da zadovoljstvo jedne žene pre svega zavisi od toga kakvu tehniku muškarac ima i koliko se tokom odnosa prilagođava telu svoje partnerke. Vajtova je pitala šta je zapravo cilj muškaraca koji su zabrinuti dužinom svojih penisa?

shutterstock.com

Šta je presudno za žensko zadovoljstvo u intimnim odnosima dužina ili tehnika

 

- To nije zapravo bitno. Šta je tvoj cilj u seksu? Da li ti je cilj da dovedeš partnerku do orgazma? Ukoliko je to tvoj cilj, veličina tvog polnog organa nije bitna - objašnjava ona. 

instagram

Anđela Vajt je ohrabrila muškarce koji nisu obdareni

 

Dakle, Vajtova je potvrdila da nije dovoljno da muškarci budu obdareni te da ih to automatski svrstava u dobre ljubavnike. Ipak je tačnija tvrdnja da je bitnija tehnika. Čini se da će ova potvrda čuvene Anđele Vajt biti pravo ohrabrenje brojnim muškarcima. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)