Sex

ŠTA MISLITE SA KOLIKO ŽENA JE BIO INTIMAN NAJPOZNATIJI GLUMAC FILMOVA ZA ODRASLE? Otkrio je i kako to utiče na njegov ljubavni život!

Kejran Li je apsolutni rekorder po mnogo čemu i snimio je najviše intimnih scena u istoriji industrije, a iz posebnog razloga je osigurao svoj "alat" za rad i to na milion dolara.

14.02.2023 18:52

ŠTA MISLITE SA KOLIKO ŽENA JE BIO INTIMAN NAJPOZNATIJI GLUMAC FILMOVA ZA ODRASLE? Otkrio je i kako to utiče na njegov ljubavni život!
Printscreen Instagram/sirkeiranlee

Kejran Li (38) je zvezda filmova za odrasle poznat po umetničkom nadimku Koza. On je apsolutni rekorder i snimio je najviše intimnih scena u istoriji filmova za odrasle. Dosada je, kako je otkriveno, imao odnose sa čak 4.000 žena i sada je prvi put u jednom podkastu progovorio kako je to uticalo na njegovu suprugu i brak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keiran Lee (@sirkeiranlee)

Žena nije ljubomorna

Kako piše britanski Dejli star, Kejran je oženjen bivšom glumicom filmova za odrasle Kirsten Prajs koja, prema rečima njenog supruga, nikad nije bila ljubomorna na ono što se dešava na setu.

- Ja sam kao otvorena knjiga, ništa ne krijem. Mogu da budem pod tušem, devojke će mi slati poruke, a moja supruga će umesto mene odgovarati na poruke i slati smajliće. Ne moram da zaključavam telefon, niti da ga krijem jer ona dobro zna da je nikad ne bih prevario. A i zašto bih? Imam prelepu ženu i zaista nemam potrebu da je varam - tvrdi on.

Kejran je priznao da je mrzeo da snima seksi scene sa ženom i da je bio srećan kad je ona odlučila da se povuče iz industrije. S druge strane, njegova supruga je otkrila da njihov brak i intimni život ne trpe zbog posla kojim se bavi njen suprug. Kirsten je rekla da zna trik kako da ga uzbudi čak i kad se vrati kući posle napornog posla. Međutim, nije htela da otkriva detalje.  

Kejran, čije je pravo ime zapravo Adam Diks, jedan je od najplaćenijih glumica u industriji. Tokom snimanja zarađuje i do 3.500 evra dnevno. Veoma je obdaren i njegov penis je dug 25,4 centimetara. Budući da je to njegov najvažniji alat za rad, osigurao ga je na milion dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keiran Lee (@sirkeiranlee)

Poslao koleginicu u bolnicu

Tokom razgovora o svom poslu Kejran je otkrio i da je njegova koleginica i legenda među zvezdama filmova za odrasle, Anđela Vajt, nakon snimanja scena s njim završila u bolnici.

- Snimali smo baš žestoke scene i radili smo na tome više od sat vremena. Sve je prošlo kako treba, pozdravili smo se i ona je otišla kući. Dva dana kasnije sam saznao da je završila u bolnici - ispričao je on.

Kako je dodao Kejran, njegova koleginica je imala nesnosne bolove u stomaku pa je otišla kod lekara.

- Pregledali su je i ustanovilu su da joj je puklo slepo crevo, što je moglo da je ubije. Ne znam da li sam ja za to kriv, ali tako se dogodilo - rekao je on. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)