Sex

MOJA MAJKA IMA 63 GODINE I ZABAVLJA SE SA MLAĐIM MUŠKARCIMA: A onda sam na internetu otkrila šokantnu istinu o njoj!

Ispovest jedne mlade žene izazvala je veliku pažnju, budući da ne zna kako da se nosi s činjenicom da je njena majka u sedmoj deceniji nastavila sa životom.

06.04.2023 10:08

MOJA MAJKA IMA 63 GODINE I ZABAVLJA SE SA MLAĐIM MUŠKARCIMA: A onda sam na internetu otkrila šokantnu istinu o njoj!
shutterstock.com

Jedna mlada žena je na internetu podelila problem koji je muči već neko vreme. Ona je objasnila kako je imala divno detinjstvo, odrastajući sa mamom, tatom i sestrom. Tuga se u njenu porodicu uvukla sasvim neočekivano.

- Tek sam počela da studiram kada je tata iznenada umro. Preminuo je od tromboze, a mama je u 43. godini ostala udovica. Bio je to udarac za sve nas, za mene, za moju mlađu sestru, a najviše za moju majku. Ona se zatvorila u sebe, mesecima nije ni govorila, slabo je jela, a još slabije se kretala. Nekoliko godina je živela kao u drugom svetu, gotovo da nije bilo ničega što bi je razveselilo. Meni i mojoj sestri se činilo da posle gubitka oca polako gubimo i majku. Nekada je volela život, komunikaciju, smeh, a sada je bila samo senka te žene. Posle nekoliko godina iznenada je dobila prve udvarače. Polako sam videla da se menja. Počela je ponovo da se oblači, smeje, kupuje novu odeću. Jednom mi je rekla da se "viđa" sa 10 godina mlađim muškarcem i da joj je sve to neverovatno - započinje priču mlada žena.

Foto: Shutterstock

Nije se nadala da će po završetku srednje ostati bez oca, sama sa majkom i sestrom 

Ona dalje objašnjava kako nije mnogo razmišljao o toj ideji jer joj je bilo važno da se mama ponovo radovala. Novonastaloj situaciji se, međutim, nije nadala.

- Nedugo zatim sestra i ja smo srele dotičnog muškarca. Svideo nam se, međutim, ta veza nije potrajala. Moja sestra je otišla na studije u drugi grad, ja sam se udala, a činjenica da moja majka nije pokazivala znake usamljenosti me je obradovala. Ubrzo sam dobila dete, a ona je bila veoma aktivna i brižna baka koja je uvek dolazila da mi pomogne oko mališana. Uglavnom smo pričale o deci, retko su bile u pitanju teme njenih ljubavi. Zato sam se iznenadila kada mi je prijateljica rekla kako je videla moju mamu sa mnogo mlađim dečkom u kafiću. Držao ju je za ruku i videlo se da su na sastanku. Odjednom me je bilo sramota i bilo mi je neprijatno da pričam o tome sa majkom - objasnila je ona.

Na kraju je nekako smogla hrabrost i direktno je pitala majku da li je to istina.

- Ona je iznenađujuće lako priznala da je mladića sa kojim se odnedavno zabavljala pronašla preko sajta za upoznavanje. Rekla je da ne očekuje i ne traži ništa ozbiljno, voli da ga povremeno viđa. Đavo mi nije dao mira, pa sam otišla na taj sajt za upoznavanje, pronašla mamin profil i ostala u šoku. Na njemu je bilo nekoliko pomalo provokativnih fotografija moje majke sa obrazloženjem da traži flert i dobar se*s jer je želela zabavu! "Sada samo želim da uživam u životu“, pisalo je ispod njene nasmejane fotografije. Moja majka izgleda odlično, ona brine o sebi, ima divnu figuru za njene godine i dobru kosu. Ali bilo mi je i više nego neprijatno da vidim njene fotografije sa dubokim dekolteom ili one u mini haljinama - obrazložila je ćerka. 

shutterstock.com,

Neprijatan razgovor sa majkom koji nije mogao da se odloži

Ona je najzad ipak pronašla idealan trenutak da pita majku o čemu se radi.

- "Moraš da razumeš, nikada nisam bila sa starijim muškarcem jer vam je otac umro kada je imao 43 godine. Sećam se kako je bio mlad i zgodan“, rekla je ona. Kada sam joj odgovorila da mislim da ne može da očekuje ništa ozbiljno od mnogo mlađih muškaraca od nje, rekla je da to nije njen plan. „Šta stariji čovek želi da mu peglam, perem, kuvam? Sve sam to već prošla. Sada samo želim da uživam u životu. To uživanje znači flert i se*s, ništa više“, rekla je uz osmeh. Odgovorila sam joj da ima u vidu da ipak ima 63 godine i unuke i da je ljudi znaju kao učiteljicu udovicu. Međutim, ona mi je zapušila usta: „Nije me briga šta drugi misle, ovo je moj život“. Otišla sam kući iscrpljena. Sestri nisam ništa rekala o našem razgovoru, ali bojim se da će u našem malom gradu to postati atrakcija. Da, možda sam sebična, ali mrzim i pomisao da neko ogovara moju majku. Plašim se i kako će to uticati na mene i moju porodicu - objasnila je žena.

Na mreži se pak našao veliki broj komentara koji idu u prilog mami kojoj je najzad vreme da posle svega uživa u životu, baš kao što i sama želi, pogotovo što je odavno sahranila muža, a sada odgaja i unučiće.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)