Sex

ZAJEDNO SMO 8 MESECI I SADA MI JE TRAŽILA DA JOJ RADIM NEŠTO NESTVARNO U KREVETU: Ne znam kako da joj kažem ne, to me plaši!

Po sredi je intimna ispovest muškarca koji je u strahu da će ga partnerka ostaviti jer ne može da je zadovolji.

11.03.2023 08:10

ZAJEDNO SMO 8 MESECI I SADA MI JE TRAŽILA DA JOJ RADIM NEŠTO NESTVARNO U KREVETU: Ne znam kako da joj kažem ne, to me plaši!
shutterstock.com

Intima je oduvek igrala veliku ulogu u muško-ženskim odnosima. Ma koliko neki ne želeli to da priznaju, jedan od preduslova uspešne veze je i kompatibilnost partnera u krevetu. Naravno da uvek postoji mogućnost prilagođavanja željama onog sa kim smo u vezi, međutim, šta kada su njegove želje drastično drugačije od naših? 

Sa tom dilemom susreo se i jedan dečko koji ima 31 godinu dok je njegova partnerka pet godina starija. Za sebe kaže da je nežan ljubavnik, dok ona voli grubosti.

- Ona ima ukus za prilično ekstreman se*s, u čemu se ne slažemo. Ne želim da je povredim, ali ne znam kako da kažem ne, a da je ne nateram da pomisli da sam dosadan u krevetu? Zajedno smo osam meseci i stvarno sam se zaljubio u nju. Ona slobodno priznaje da je oduvek volela žestok i pomalo nastran se*s - počinje svoju ispovest ovaj zbunjeni mladić.

shutterstock.com

Ne zna šta a radi a da ga partnerka ne ostavi jer nije grub u krevetu

Govoreći dalje o problemu sa kojim se suočava, otkrio je i kako je pokušao da isprati njene želje ali u njima ne pronalazi svoje zadovoljstvo.

-Ona voli igru uloga i oblačenje. Dozu misterije u krevetu unosi kada joj stavim povez preko očiju ili lisice na ruke, međutim, daleko od toga da me to uzbuđuje koliko i nju.Običan se*s joj je previše dosadan. Ako nema elementa opasnosti ili rizika, ona se ne uzbuđuje. Njajviše joj smeta vođenje ljubavi u krevetu, u našoj spavaćoj sobi. Ona misli da je misionarska pozicija za penzionere. Posle nekoliko pića, odvući će me u lokalni park ili uličicu iza paba, radi se*sa. Pomisao da će biti otkrivena je oduševljava - priča dalje ovaj muškarac koji je želeo da ostane anoniman.

U svojoj ispovesti na internetu ne libi se da kaže kako su njemu nežnosti ipak važnije od grubih igrica.

- Više volim da se*s bude nežan, pun ljubavi i siguran. Ja sam zapravo staromodan romantičar i ne volim ništa bolje od vođenja ljubavi u toplom, čistom krevetu. Već neko vreme traži od mene da je snažno udarim. Želi da joj obrazi pocrvene. Za nju su modrice znak ljubavi. Ali nikad nisam udario ženu, tako sam vaspitan. Oseća se uvredljivo.Plašim se da će, ako kažem ne, ona reći da nismo se*sualno kompatibilni i da će me ostaviti - zabrinuto govori ovaj mladić u nadi da će mu neko dati adekvatan savet kako da spasi svoju vezu, piše San.

shutterstock.com

Ona voli da je vezuje i udara

Neki od saveta koje je dobio jesu da mora postaviti svoje granice, jasno govoriti o tome šta on želi ili ne želi. Ipak, ako do kompromisa ne može doći, možda je zaista vreme za kraj.

-Niko, bilo muško ili žensko, nikada ne bi trebalo da uradi bilo šta što ga čini neprijatnim samo da bi njihov partner bio srećan. Imate pravo da kažete ne, i ako vas voli, trebalo bi da prihvati vašu odluku. Moraš biti iskren prema njoj - 

-Reci joj koje su tvoje granice-

-Možda biste mogli da razgovarate o svojim fantazijama i istražite druge se*sualne aktivnosti u kojima biste mogli da uživate i koje nisu opasne -

- Nažalost, njen ukus za čudan se*s je verovatno duboko ukorenjen i to može značiti da niste s*ksualno kompatibilni. Ali ako se volite, možda ćete uspeti da nađete kompromis - samo su neki od saveta koje je dobio na internetu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)