Sex

OBOJE SMO NEVINI I VEĆ GODINU DANA POKUŠAVAMO DA IMAMO ODNOS: Uvek jedan te isti problem sa njim, a onda mi je postavio nečuveno pitanje!

Apel očajne dvadesetjednogodišnje devojke objavljen je na internetu, a ona i njemu traži način kako da prevaziđe problem koji ima njen izabranik.

bySrećna republika

15.02.2023 22:01

OBOJE SMO NEVINI I VEĆ GODINU DANA POKUŠAVAMO DA IMAMO ODNOS: Uvek jedan te isti problem sa njim, a onda mi je postavio nečuveno pitanje!
shutterstock.com

Skoro godinu dana pokušavam da imam seks sa svojim dečkom. Imam 21, on 23 godine i oboje smo nevini, započinje svoju ispovest očajna devojka koja je putem interneta potražila rešenje za problem koji ima s partnerom. Njen apel objavljen je na portalu britanskog Sana i ubrzo je dobila odgovor dobro upućene seksualne terapeutkinje.   

- Bili smo u hotelu da pokušamo da vodimo ljubav mnogo puta, ali to se ne dešava jer on ne može da postigne erekciju. Prošlog vikenda smo otišli ​​da pokušamo još jednom. Nosila sam izazovnu odeću, ali i dalje nije uspelo. Postao je veoma uznemiren i rekao je da se oseća kao živi neuspeh - istakla je ona.

Kako je dodala, on je stalno ponavljao "da želi to da uradi", što nije bilo nimalo romantično

- Kao tinejdžer se školovao kod kuće i propustio je seksualno obrazovanje. Čak me je jednom prilikom pitao gde treba da ide njegov penis - iznela je šokantnu tvrdnju očajna devojka. 

Prema njenim rečima, živela je u uverenju da većina muškaraca zna kako dolazi do intimnog odnosa.

- Osećam se kao da podučavam tinejdžera o svemu tome - zaključila je ona.

shutterstock.com

Odnos im izgleda savršeno sve dok ne dođe do ključnog dela intimnog čina

Dvadesetjednogodišnjaki je veoma brzo stigao odgovor. 

- Očigledno oseća da je pod velikim pritiskom. Stres, bez obzira na uzrok, ubija strast jer blokira seksualne reakcije. Najbolje je da ne pravite veliki problem prvi put kada ćete imati snošaj. Uživajte i istražujte jedno drugo, učeći kako da se uzbudite i međusobno zadovoljite - istakla je savetnica. 

Potom je i zaključila. 

-  Ako je pravi trenutak, seks će se desiti. Ali neće biti ni velika stvar ako se ništa ne dogodi - dodala je ona.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)