Roditeljstvo

Dete pobeglo od majke i ODUŠEVILO PUBLIKU: Video snimak koji će vam ulepšati dan! (VIDEO)

Mališan je pobegao od majke i pridružio se ocu na sceni u sred koncerta na opšte oduševljenje publike.

10.08.2022 18:00

Dete pobeglo od majke i ODUŠEVILO PUBLIKU: Video snimak koji će vam ulepšati dan! (VIDEO)
YouTube/printscreen/ @Coffey

Preslatki plavokosi dečak po imenu Itan star 17 meseci oduševljeno je đuskao na očevom koncertu sa cuclom u ustima. Njegov tata, inače kantri pevač poznat po imenu Kofi (eng. Coffey) iamo je nastup kad je njegov sin odlučio da je vreme da mu se pridruži na sceni.

Naime, mališan je bio sa majkom nedaleko od bine kad je njegov tata počeo da svira verovatno njegovu omiljenu pesmu. Dečak je pobegao od majke i pridružio se tati na sceni na oduševljenje publike koja ga je dočekala burnim aplauzom.

Pogledajte ovaj snimak koji će vam sigurno ulepšati dan:

Đuskao na sceni

Mališana nije zbunila gužva u sali i ispred bine, već je počeo da đuska na bini dok je tata svirao na gitari i pljeska rukicama. U jednom trenutku mu je zasmetala cucla koju je imao u ustima pa se vratio kod mame. Pružio joj je cuclu i vratio se na scenu kod oca i nastavio da đuska ne mareći što je tati ukrao šou.

Za to vreme njegov otac je nastavio da svira prateći pogledom mališana. Očigledno da je već navikao na ovakvo upadanje svog sina na njegovim koncertima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari. (0)