Roditeljstvo

Ovako se ČUVA SESTRA: Raspametićete se kada vidite koliko je dečak ozbiljno shvatio zadatak! (FOTO)

Dečak od 5 godina kome je tata poverio da pričuva sestricu u ogradici je najozbilnije shvatio zadatak i čuvao ju je bolje nego što bi ikao mogao i da zamisli, a evo i kako!

07.08.2022 17:00

Ovako se ČUVA SESTRA: Raspametićete se kada vidite koliko je dečak ozbiljno shvatio zadatak! (FOTO)
shutterstock.com

Deca su u detinjstvu najmaštovitija. Ona tada imaju neki svoj svet koji će otkrivati sve do neke 10. godine kada će postepeno ulaziti u tinejdžerske godine. Kod mališana će se sa 12 godina mnogo toga promeniti, a punoletstvom možda i zaboraviti. Čini nam se da su stari fotoaparati zato imali velikog smisla budući da su se fotografije uvek izrađivale. Mnogi od nas danas tako imaju gomilu fotografija svoje dece, ali na računaru ili u telefonu, ne i u albumima.

Ovaj tata imao je dragoceno iskustvo da telefonom zabeleži trenutak kada je njegov sin od 5 godina čuvao sestru.

- Rekao sam sinu da pripazi na sestru dok ja postavim večeru. Kad sam bacio pogled iz kuhinje, ugledao sam ovo - rekao je ovaj otac.

Sin je očigledno fan Spajdermena i ostalih Marvelovih junaka budući da je on već imao pripremljen kostim i to na dohvat ruke. Dečak se tako za tren oka maskirao u Spajdermena, a kako bi što vernije čuvao sestricu, koja je već bila dovoljno zaštićena u ogradici, mališan se u kostimu popeo na kraj ogradice na kojoj je u ulozi najpoznatijeg čoveka-pauka čuvao teritoriju.

Sestrica koja je tek naučila da stoji je bila u čudu šta to njen brat radi, dok je dečak do te mere ušao i lik Spajdermena da je spretno “visio” na kraju ogradice identično kao i originalni superheroj.

- U njegovim očima, on sad visi naglavačke, baš kao Spajdermen -

- Bravo za dečaka -

- E, tako se čuva sestra -

- Mogu li da ga pozajmim na neko vreme - bili su samo neki od komentara.

Da li biste i vi voleli da vam neko od superjunaka pričuva dete dok servirate večeru?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)