Roditeljstvo

NAKON 23 GODINE JE OSTALA TRUDNA, A ONDA SE DESILO ČUDO! Nećete verovati kako je nagrađena za svu muku

Sada je jasno da treba verovati u čuda.

26.09.2024 05:16

NAKON 23 GODINE JE OSTALA TRUDNA, A ONDA SE DESILO ČUDO! Nećete verovati kako je nagrađena za svu muku
Shutterstock/Printscreen/Instagram/Oladele

Bitka sa neplodnošću je iscrpna kako za ženu tako i za muškarce. Ipak, žene su te koje moraju da se podvrgnu tretmanu lečenja čak iako je problem u muškarcu. Vantelesna oplodnja više nije tabu i sve više parova se odlučuje za taj korak nakon duge i iscrpne borbe. Čak ni tada, neki parovi nemaju sreće da odmah dobiju bebu. Da podsetimo, vantelesna oplodnja je postupak stimulisanja jajnika da proizvodu više jajnih ćelija koji se posle određenog dana uz kontrole lekara, oplode u spoljašnjim uslovima.

Jedna žena iz Nigerije se borila sa neplodnošću čak 23 godine. Uspela je da ostane u drugom stanju. Slika njenih beba i nje iz bolnice širi se društvenim mrežama. Vidi se kako leži, a pored nje je čak njihovih šest beba. Ona je uspela da izdrži trudnoću

- Posle 23 godine čekanja, Bog nas je nagradio sa tri dečaka i tri devojčice. Ako neko od vas još uvek ne veruje u čuda...Čestitamo! - piše u opisu fotografije koja je podeljena na društvenoj mreži Instagram.

Nakon fotografije koja je podeljena usledili su mnogobrojni komentari. Neki su tvrdili da je ovo iscrpelo ženu, ma koliko da je nagrada velika, dok su se drugi zapitali kakvi će biti troškovi ove porodice.

- O moj Bože, samo razmišljam o troškovima vrtića.

- Ona žali zbog tih tretmana plodnosti. 

- Ona već izgleda kao da je u postporođajnoj depresiji.

- Već sad izgleda kao da je umorna.

- Njena facijalna ekspresija me tera da umirem od smeha! - bili su samo neki od komentara ispod ove fotografije koja je javno podeljena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)