Lifestyle

IZGUBILA BEBU U DEVETOM MESECU, SADA SE NA NJENOJ ĆERKI POJAVIO "ZNAK" I TO NA TRI MESTA: Marija sve podelila!

Influenserka je snimila video.

30.08.2024 08:30

IZGUBILA BEBU U DEVETOM MESECU, SADA SE NA NJENOJ ĆERKI POJAVIO "ZNAK" I TO NA TRI MESTA: Marija sve podelila!
Instagram marijamandic58

Influenserka Marija Mandić nedavno je dobila ćerku Iskru koja sada ima malo više od mesec dana. Svi se sećaju njene prve trudnoće koja je na kraju pošla po zlu, te je na samom kraju izgubila sina kog je želela da nazove Luka. Od tako nečega, osoba se nikada ne oporavi, ali Marija je uspela da pregura težak period i da nastavi dalje. Srećom, nakon crkvenog venčanja sa suprugom, ona je ubrzo ostala u drugom stanju, te sada ima ćerku.

Često ističe da vidi neke zanimljive znakove koji je teraju na razmišljanje, a tiču se njenog prvog deteta. Sada, ona je na svom TikTok nalogu podelila snimak ćerke.


- Ima na tri mesta - napisala je Marija i pokazala crvenu mrlju na vratu devojčice, a mnogi nisu razumeli o čemu se radi.

U komentarima neki ljudi su pitali "Šta to znači", te su dobili i objašnjenje.

- Poljubac anđela pre dolaska na svet - glasi jedan komentar, dok su drugi tvrdili:

- Gotovo sam sigurna da postoji medicinsko objašnjenje za to i da nema veze sa natprirodnim silama.


Da podsetimo, Marija je u videu objavljenom na TikToku podelila svoje iskustvo i bolnu priču o gubitku bebe, istakavši da je beba umrla u njenom stomaku, a razlog tog tragičnog događaja nije bio jasan ni njoj ni lekarima. 

 

- U katastrofalnom sam stanju, teško je pa je teško. Hoću da kažem trudnicama da se ne plaše, da ne slušaju tuđe priče. Ja sam imala zakazano CTG 13. a 15. mi je bio termin porođaja. 12. sam bila u selu, sve je bilo dobro, beba se mnogo pomerala i tu noć je bilo sve okej. Ujutru sam došla na CTG, a beba se taj dan nije pomerala, nisu mogli da je nađu. Dali su mi slatko, misleći da se beba sakrila, ali se tada ništa nije desilo - ispričala je Marija tada. 


Tada, mnogi su je zapitkivali šta se desilo, te je o sledećoj trudnoći odlučila mudro da ćuti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)