Roditeljstvo

OVAKVU PORODICU NISTE VIDELI: U snimku su tri generacije i niko ne veruje ko je mama, a ko baka! (VIDEO)

Zdrav način života i fizička aktivnost utiču na naš izgled, a to pokazuju jedna žena i njena majka koja izgleda kao da joj je sestra.

03.04.2024 18:47

OVAKVU PORODICU NISTE VIDELI: U snimku su tri generacije i niko ne veruje ko je mama, a ko baka! (VIDEO)
Printscreen/Instagram/kassmartin

Često ostajemo zapanjeni nad atraktivnošću i mladolikošću neke žene čiji izgled ne otkriva njene godine. Za to su uglavnom zaslužni način života, ishrana i fizička aktivnost, ali i genetika. Iako smo navikli da bake viđamo po parkovima kako čuvaju decu ili provode vreme sa svojim vršnjakinjama i da sve liče jedna na drugu, jedna baka ruši sve predrasude i verujemo malo ko se ne bi okrenuo za njom na ulici.

Kes Martin je 42-godišnja influenserka koju na Instagramu prati skoro pola miliona ljudi. Bavi se fitnesom i zumbom, ali je i lični trener. Iako izgleda zapanjujuće i pleni svojom atraktivnošću i formom, njena majka će vas tek iznenaditi. U jednoj objavi koju je okačila na svoj Instagram profil Kes zajedno sa svojom majkom i trogodišnjom ćerkom pleše, međutim od svih njena majka Laura Ešton je privukla najveću pažnju.

Printscreen/Instagram/kassmartin

Instruktorka je otkrila kako nas ples čini mlađim iali i da su ona i ćerka jedva nagovorile baku na ples

Laura ima 72 godine međutim, kada je prvi put vidite posmilićete da je to žena u ranim 50-im godinama. Izgleda kao starija sestra Kes, a čini se da osim dobre genetike koju zajedno dele i Laura vodi računa o svom izgledu i formi, te redovno trenira. To se vidi po njenim lepo oblikovanim i mišićavim rukama, a što je i njena ćerka navela u objavi. Baka koja uveliko gazi osmu deceniju nikoga nije ostavila ravnodušnim, a za njen dobar izgled zaslužan je ples kojim se bavi četiri decenije od kada je Kes imala pet godina. Vitalnost i energiju ova žena i dalje duguje plesu kojim podučava grupe pet puta sedmično.

Martinova često deli sadržaj na mreži kako se zabavlja sa svojom majkom, a pored trogodišnje ćerke društvo im pravi njena starija ćerka koja ima 14 godina. Osim toga što je baka bila predmet rasprave na društvenim mrežama, neki korisnici mreže osvrnuli su se na to što majka ima 41 godinu, poručivši joj da je ona već "stari roditelj".

 

 

- Ona nije stari roditelj. Roditelji tinejdžeri su danas normalizovali da sve posle 25. godine se smatra starim. Nije.

- Bože, daj mi ovaj nivo zdravlja i mobilnosti u 72. godini.

- 72 godine... Ona izgleda kao da ima 52!

- Ali ruke tvoje majke! Neverovatno!

- Vau... Baka izgleda neverovatno u 72. godini, koja je njena tajna? - bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da majka i baka izgledaju sjajno i da porodica odiše pozitivnošću i lepotom. Osim toga, svi su se osvrnuli na izgled starije gospođe, za koju su neki rekli kako je sigurno imala kvalitetan i lep život što se vidi po njoj.

Sa druge strane, povela se i polemika o tome kada je pravo vreme za roditeljstvo. I dok su jedni napadali Martinovu zbog toga što je rodila dete u kasnim tridesetim, drugi su stali na njenu stranu, rekavši kako to nema vremensku odrednicu i da svako treba da planira decu onda kada je za to spreman.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)