Roditeljstvo

SNIMAK MALIŠANA KOJI SU PRVI PUT VIDELI OCA BEZ BRADE: Svi do jednog imali su istu reakciju! (VIDEO)

Niko se nije nadao ovakvom njihovom ponašanju.

03.04.2024 10:50

SNIMAK MALIŠANA KOJI SU PRVI PUT VIDELI OCA BEZ BRADE: Svi do jednog imali su istu reakciju! (VIDEO)
Instagram-bebeginsayfasi

Mališani se uvek identifikuju sa fizičkim izgledom majke i oca onakvim kakav je bio kada su ga prvi put ugledali. Bilo koje fizičke promene koje kasnije nastupe mogu u velikoj meri da se odraze na dete. Ma koliko puta mame menjale boju ili dužinu kose, izgleda da je to za decu najmljađeg uzrasta manje traumatično nego kada ugledaju oca koji se obrijao.

Iz nepoznatog razloga najveći broj mališana veoma burno reaguje kada ugleda svog oca koji je uvek imao bradu, bez nje. Snimci na društvenim mrežama su pravi svedoci toga. Deca koja su imala oko dve godine su posebno burno reagovala na tate bez brade. A svi mališani su se identično ponašali.

Instagram-bebeginsayfasi

Mališani kada vide oca bez brade

Oni bi u početku bili iznenađeni, onda bi od tate krenuli da beže, kao da je neki stranac u pitanju i da dolaze u siguran majčin zagrljaj. Cela situacija bi dodatno bila dramatizovana u vidu neumoljivog plača koji bi usledio istog trenutka. Poslednji dečak je bio specijalno teatralan i nasmejao je mnoge.

On je sedeo u hranilici kada mu je prišao tata i pokazao da je obrijao bradu, a dečak je u trenu počeo toliko žalosno da plače, da se na kraju baš poput čoveka u velikim problemima, uhvatio čak i za glavu. 

- Brada otišla, otišla i ljubav - glasio je naslov snimaka mališana koji prvi put vide oca bez brade.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio milion sviđanja, a video je nasmejao mnoge.

- Deca formiraju emocionalne veze za fizičke karakteristike svojih roditelja kao deo njihove veze i osećaja sigurnosti. Nagla promena istaknute osobine kao što je brada može da naruši ovu privrženost i stvori osećaj nesigurnosti.

- Zato dozvoljavam ćerkici da me gleda dok se brijam, da bi shvatila da sam to ipak ja.

- Poslednji dečak žali što se uopšte rodio.

- Suze mi idu od smeha!

- Ovo sam prošao prošle godine sa svojom decom, ćerkica mi je rekla da će zvati policiju ako se ponovo obrijem.

- Moj tata je obrijao bradu kad sam bio mali. To me je uznemirilo. Imam 40 godina i još odbija da se obrije zbog moje tadašnje reakcije. Moja trauma ga je traumatizovala.

- Nisam obrijao bradu već sedam godina zbog ćerke. Imala je četiri godine kad sam je obrijao poslednji put i plakala je satima. Ona sada ima 11 godina i još uvek se snažno protivi. Postao sam profesionalac u šišanju brade - komentarisale su tate ispod ovog snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)