Roditeljstvo

MAJKA JE POKAZALA SVOJU BEBU I SVI SU ŠOKIRANO GLEDALI: O ovom detetu bruji ceo internet, kad vidite snimak sve će vam biti jasno! (VIDEO)

Dečak ima samo nekoliko meseci, a težak je skoro 11 kilograma.

16.02.2024 10:10

MAJKA JE POKAZALA SVOJU BEBU I SVI SU ŠOKIRANO GLEDALI: O ovom detetu bruji ceo internet, kad vidite snimak sve će vam biti jasno! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/_.lala.land_0

Nema lepšeg osećaja za roditelje, pogotovo majke od toga da gledaju kako njihova deca rastu i brzo napreduju. Ipak, ima i onih koji su zbog toga zabrinuti i pomalo bespomoćni. Jedna mama je na TikToku otkrila kako ima sina od četiri meseca, međutim, zbog njegove težine jedva ga drži u rukama, a dečak već sad uveliko nosi odeću koja je predviđena za jednogodišnjake. 

Mališan još ne hoda niti govori, a već je postao zvezda na društvenim mrežama nakon što je njegova majka pokazala koliko je izrastao od svog rođenja od kada je prošlo samo četiri meseca. Lana, majka dečaka se u simpatičnom snimku našalila kako joj svaki put neko kaže da je beba velika dok se njen sin često vidi u kadru. 

Shutterstock

Cilj svakog roditelja je da beba brzo napreduje u razvoju

Simpatičan mališan je uživao u maminom naručju dok je žvakao ruku i brbljao u kameru. Da se majka suočava sa velikom borbom zbog težine svog sina kojeg jedva drži u rukama, pokazala je i u snimcima, u kojima se vidi kako je on skoro upola viši za svoj uzrast.

Tiktokerka je otkrila da je njen sin rođen 27. septembra i da je kao beba pri rođenju imao 4 kg, a da je bio dugačak svega 53 cm. Ipak, nakon svega četiri meseca on je znatno napredovao, pa je na težini dobio skoro trostruko više kilograma, zbog čega mu majka oblači odeću koja je predviđena za dečake od godinu dana. Kako je majka otkrila, on ne pokazuje znake zaustavljanja i nastavlja da raste istim tempom zbog čega će morati da bira veću odeću za njega. 

Iako je ona sigurna kako raste zbog dojenja, podelila je da je kao dete bila poput njenog sina. Iako su Lana i njena porodica navikli na velike bebe, čini se da su njeni pratioci željni ovog mališana koji je prava atrakcija na internetu zbog čega su njegovi snimci izuzetno gledani.

Pratioci ove influenserke su oduševljeni bebom i komentarišu kako nisu imuni na njegove "bucmaste obraze".

- O Bože, on je tako zdepast i sladak!

- Jaoo, pa on je duplo veći od mog osmomesečnog sina!

- Sva moja deca su bila velike bebe, dok nisu počele da se kreću.

- Koliko meseci??

- U koju teretanu ide- bili su neki od komentara

Mnoge mame su podelile slično iskustvo, rekavši kako se dobro sećaju velikog napretka njihovih beba u ranom uzrastu. Drugi su upoređivali ovu ogromnu bebu sa svojim bebama, a bilo je i komentara roditelja koji su priznali da imaju istu "slatku muku" kao i ova mama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)