Roditeljstvo

NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Dečak posmatra rvački meč svoje sestre a onda je uradio ovo!

Želeo je da joj pomogne pa je potrčao ka njoj i njenoj protivnici.

10.02.2024 13:40

NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Dečak posmatra rvački meč svoje sestre a onda je uradio ovo!
Printscreen/TikTok/mollynunez19930

Bavljenje fizičkom aktivnošću je nešto što se danas podrazumeva pa mnogi roditelji još u najranijem uzrastu upisuju svoje mališan na neki sport. To pomaže kako njihovom fizičkom zdravlju tako i mentalnom što im je u kasnijoj odrasloj dobi od velike važnosti i pomoći. 

shutterstock.com

Fizička aktivnost je od velike važnosti za decu i njihov razvoj

Za devojčice su nekada bili rezervisani lakši sportovi ili ples, dok su dečaci bili u takmičarskim i grubljim sportovima. Međutim, kako se prilike menjaju sve više roditelja usmerava i devojčice na borbenijim sportovima i tamo gde do izražaja može doći njihova snaga i snalažljivost.

Iako je bila sigurna u svoj potencijal na terenu jedna devojčica je ipak imala dodatnu fizičku podršku od svog mlađeg brata. Snimak koji je sakupio na TikToku 1,5 miliona sviđanja, oduševio je mnoge nastupom dečaka koji je usled rvačkog meča njegove sestre i njene protivnice, upao na teren kako bi joj pomogao i zaštitio je. Dečak je nasmejao mnoge, a najviše sudije i trenere koji su se našli na terenu a ubrzo su ga sklonili sa parketa i vratili ga u publiku.

 

 

- On je rekao ne znam karate ali znam ludo.

- On ti čuva leđa sestro!

- Ta mala beba je tako brza!

- Tata trebalo bi da budeš ponosan.

- Pojavio se niotkuda, niko ga nije video- bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako je dečaku proradio instinkt da zaštiti sestru i da su njegovi roditelji sigurno ponosni na to. Drugi su rekli da je na jednostavan način demonstrirao kako izgleda bratska ljubav. 

Većina korisnika mreže se složila kako dečak mnogima može da očita lekciju o tme kako se štite oni koji nam znače i kako se priskače u nevolji, čak iako je bio u pitanju samo meč što on nije shvatio.

Ipak, pobrao je velike simpatije na internetu i mnoi su se složili da je nastupio zaštitnički, onako kako bi trebalo da uradi svaki brat, bilo da je stariji ili mlađi.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)