Roditeljstvo

SNIMAK OVOG OCA IZAZVAO JE BURNU DEBATU: U naručju drži psa, a dete šeta pored njega, javnost u neverici pred ovom scenom(VIDEO)

Snimak je izazvao prepirke na TikToku

05.02.2024 17:15

SNIMAK OVOG OCA IZAZVAO JE BURNU DEBATU: U naručju drži psa, a dete šeta pored njega, javnost u neverici pred ovom scenom(VIDEO)
Tiktok/Luz Elena

Iz godine u godinu sve je više porodica koje odlučuju da imaju kućne ljubimce. Pas ili mačka su najčešći izbor, pogotovo ako supružnici imaju malu decu i žele da ih nauče i empatiji, ali i odgovornosti.

Ipak, čini se da u nekim slučajevima vlasnici kućnih ljubimaca preteruju, pa im daju prednost u odnosu na decu. Upravo jedan takav primer zabeležila je Luz Elena dok je u automobilu čekala da se zatvori zeleno svetlo za pešake.  Luz je na pešačkom prelazu videla scenu koju je morala da snimi. Muškarac je držao malog sina za ruku, a psa nosio u naručju. Luz je podelila snimak na društvenoj mreži TikTok, uz komentar:

- Kad vam je prioritet pas, a ne dete.

Iako je prvobitno snimak objavljen u maju 2022. godine, nedavno je iznova postao viralan i prikupio više od četiri miliona pregleda, a više od 5.000 ljudi ostavilo je komentare. Većina je podržala oca koji je odlučio da nosi psa u naručju.

- Možda je asfalt vreo i čovek ne želi da njegov ljubimac opeče šape.

- Ovo je tako dirljivo. Verovatno je pas bolestan, pa vlasnik želi da mu olakša put do kuće.

- Dečak ionako ima dobre patike, šta mu fali da hoda?

- Niko nije spomenuo mamu koja ide iza muškarca i dečaka i vuče tricikl. Dečak pešači, jer je mama stavila nešto na tricikl. Možda je njihov pas bolestan, pa ga muškarac zato nosi u naručju?

- Nemojte osuđivati ovog muškarca. To što on radi je tako slatko!

- Bravo, tata! Sigurno je da je napolju vrućina i da otac brine da pas ne povredi jastučiće na šapama hodajući po vrelom betonu. On ovim potezom uči sina kako bi trebalo da se ponaša, šta je briga i šta je empatija – glasili su neki od komentara ispod snimka.

Ipak, bilo je i onih koji misle drugačije.

- A šta je sa onim ljudima koji kupuju kolica za ljubimce, a decu puštaju da šetaju?

- Čekajte, zar ne bi trebalo da bude obrnuto: da otac nosi dete u naručju, a da pas hoda pored njih dvojice? – pitali su se pojedini pratioci Luz Elene na TikToku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)