Roditeljstvo

DOBILA JE DETE SA 47 GODINA, A SVI SU SE RASPLAKALI ZBOG NJENE PRIČE: " Kad sam odustala od čekanja, upoznala sam njega i ostvario mi je sve snove" (VIDEO)

Nije verovala da će joj se ostvariti želja i odustala je od traženja partnera.

07.01.2024 11:46

DOBILA JE DETE SA 47 GODINA, A SVI SU SE RASPLAKALI ZBOG NJENE PRIČE: " Kad sam odustala od čekanja, upoznala sam njega i ostvario mi je sve snove" (VIDEO)
Printscreen/TikTok/doseofsociety

Često nam okolina sugeriše kad i šta bi trebalo da radimo, a između ostalog i kada se treba udati, roditi dete. Iako to mnogi misle da rade planski, činjenica je da se sve stvari dešavaju onda kada im je za to vreme i da se ništa silom ne ostvaruje.

Iako je želja mnogih žena da dobiju dete sa partnerom kojeg vole u nekom ranom periodu, činjenica je da se dinamika odnosa i veza promenila i da svi u isto vreme ne žele porodicu i čvrste i stabilne veze. Zbog toga treba biti posebno oprezan u pronalaženju svoje druge polovine. 

shutterstock.com

Neki pronađu ljubav i kompatibilnog partnera u poznijim godinama

Jedna žena je ispričala svoju ispovest u anketi na ulici i mnogima ulila optimizam da se stvari zaista dešavaju onda kada je za to vreme, a ne kada želimo i otkrila da li su se i kada njeni snovi ostvarili.

- Svi moji snovi su se ostvarili. Nevoljno. Morala sam da čekam da se ostvare. Jedan od snova je bio da postanem majka. I to se nije dogodilo onda kada sam želela. Odustala sam od toga da sretnem nekoga sa kim će se to desiti kada sam želela i odustala sam od izlazaka jer nisam bila srećna. Nekoliko meseci kasnije upoznala sam nekog na plesnom podijumu sa kim sam osetila sjajnu energiju. Počeli smo da izlazimo ali on je imao već odraslo dete i nije želeo posvećen odnos. Dve godine kasnije on je promenio mišljenje i postao je moj heroj. Dobili smo dete sa mojih skoro 47 godina. - kaže u svojoj ispovesti žena.

Ona je otkrila kako njena ćerka sada ima 30 godina i trojicu sinova te da je srećna i ispunjena majka i žena. Mnogima je ova ispovest dala "vetar u leđa" i nadu da se sve ostvaruje u pravo vreme.

 

@doseofsociety

Becoming a mother at 47 🥺✨ ♬ original sound - Dose of Society

 

- Ja imam 33 godine i bez dece sam. Moj san je da postanem majka.

- Hvala što ste ovo podelili...punim 41 sledeće nedelje i još uvek sam sama i bez dece..

- Ona ima tako divnu energiju i toliko je lepa.

- Imati decu je najveći poklon koji možete dobiti na svetu.

- Ona izgleda sjajno u 77.godini.

- Oo je toliko optimistično i podsetilo me da budem strpljiva i imam nade.- bili su neki od komentara.

Žena je objasnila u snimku da je ključ svega bio ostati strpljiv i sačekati što njoj nekada nije išlo od ruke. Kada je odlučila da sačeka, sve je došlo na svoje.

Mnogi su u komentarima potvrdili ovo njeno viđenje rekavši kako se nekada nada gubi i da su je neki izgubili, ali da ovakvi pozitivni primeri pokazuju kako zaista treba imati veru i da sve dođe u pravo vreme kada je zacrtano da se ostvari, a ne kada mi planiramo.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)