Roditeljstvo

"CENTAR ZA SOCIJALNI RAD BI TREBALO DA VAM UZME DETE": Majka rođendanskim poklonom ćerkici izazvala buru u javnosti (VIDEO)

Kakav je vaš stav o ovoj odluci?

04.01.2024 17:30

"CENTAR ZA SOCIJALNI RAD BI TREBALO DA VAM UZME DETE": Majka rođendanskim poklonom ćerkici izazvala buru u javnosti (VIDEO)
Printscreen/TikTok/ceohnailco

Sređeni nokti su oduvek u trendu među ženama i imperativ dobrog i urednog izgleda, čak i kad niste atraktivno obučeni. Kozmetičarke će vam otkriti kako i devojčice koje su tek zakoračile u adolescentciju rado dolaze da srede i ulepšaju nokte. Međutim, kako se čini, neke majke ne mogu da sačekaju ni toliko.

Ako je verovati snimku koji se pojavio na TikToku, jedna mama je odlučila da ulepša svoju ćerku koja ima svega osam godina i da joj pokloni najlepše nokte. Iako bi deca u tom uzrastu tim istim rukama trebalo da se igraju, po mnogima u prašini u dvorištu,  ova mama je odlučila da njena ćerka odrasta drugačije.

Shutterstock, Printscreen/TikTok/momentsgang

Lepi i negovani nokti su cilj svake odrasle žene

Jedna manikirka je objasnila u video-snimku kako je njena ćerka poželela za rođendan dugačke nokte. Budući da se majka sa tim nije složila, odlučila je da je časti kratkim plavim akrilnim manikirom.

Čejd je na društvenim mrežama pokazala manikir svoje ćerke, rekavši kako je želela da joj donekle ispuni želju, ali da je odbila da joj radi duge nokte. Ona je pokazala ceo proces izrade noktiju, dodavši opis: "Neka bude kratko i slatko narednih osam godina"

- Nije bila baš srećna, ali kasnije će mi zahvaliti - navela je majka u opisu snimka.

Čejd se odlučila za plavi manikir; dok su neki nokti imali francuske vrhove, drugi su bili plavi i blistavi. Tiktokerka je otkrila kako je devojčici plava omiljena boja, tako da su se odlučile za slobodan i jednostavan stil. 

Iako je ona objasnila kako deca mogu da ih nose dve do tri nedelje i da su čista i nežna dok ih imaju, mnogi su ovaj potez majke okarakterisali kao "loše roditeljstvo".

 

@ceohnailco Doing my 8 year olds nails for her bday💙 What ya’ll think? #fyp #nails #pressonnails ♬ Swing My Way - K.P. & Envyi

 

Tiktok snimak je postao viralan i privukao je veliku pažnju ljudi prikupivši 3,7 miliona pregleda. 

- Osam godina?! Nemam reči!

- Toliko tužno. Trebalo bi pozvati Centar za socijalni rad da vam odmah oduzmu dete.

- Pustite decu da budu deca.

- Današnja deca...

- Moja mama me nije pustila da radim nokte do svoje 17. godine - bili su neki od komentara.

Većina je majku napala zbog ovog poteza, rekavši da je neprihvatljivo usmeravati dete na ovaj načn i da postoji toliko lepih stvari za decu njenog uzrasta. Sa druge strane, bilo je i onih koji su stali na stranu majke, rekavši da je logično da će devojčica tako nešto poželeti, budući da je njena majka stručnjak za nokte.

Neki su komentarisali da ne treba kroz nokte gledati nečiji uzrast i da je ovo samo simpatična aktivnost koju rade mama i ćerka i da je to jedan način povezivanja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)