Ispovesti

DEČKO JE INSISTIRAO DA NA SASTANAK DOĐE U BELOJ HALJINI: Nakon što ju je uništio, usledio je potez koji je ostavio bez teksta! (FOTO)

Kako biste vi reagovale u ovakvoj situaciji?

05.01.2024 14:20

DEČKO JE INSISTIRAO DA NA SASTANAK DOĐE U BELOJ HALJINI: Nakon što ju je uništio, usledio je potez koji je ostavio bez teksta! (FOTO)
shutterstock.com

Odabir pravog stajlinga za sastanak može biti pravi izazov, jer imate samo jednu šansu da ostavite prvi utisak. Jedna žena našla se u žustroj raspravi sa muškarcem sa kojim je razgovarala o tome šta da obuče za njihov prvi sastanak u "elitnom" restoranu. On je insistirao da ona obuče nešto belo umesto plave haljine koju je nameravala da obuče, jer je želeo da se njihovi izgledi poklapaju. Žena je tada odlučila da obuče haljinu koju joj je pokojna baka poklonila, a koja je bila prilično skupa. Međutim, veče je krenulo nizbrdo kada je njen saputnik slučajno prosuo crno vino po njenoj prelepoj haljini i odbio da plati čišćenje.


Žena je podelila svoje iskustvo na Reditu, objašnjavajući da je prvobitno planirala da obuče divnu tamno plavu haljinu, ali ju je muškarac zamolio da obuče drugu belu haljinu koju mu je već pokazala. Bela haljina u pitanju bila je poklon od njene pokojne bake i imala je sentimentalnu vrednost. Pristala je da je nosi uz uslov da nakon večere ne idu negde gde bi mogla potencijalno da uprlja ili ošteti haljinu. Uprkos njenom zahtevu, veče nije prošlo kako je planirala kada se dogodio incident sa vinom, ostavljajući je razočaranom, posebno nakon što je muškarac odbio da preuzme odgovornost za oštećenje.

Shutterstock

Veče je počelo obećavajuće, a onda je sastanak pretvoren u katastrofu

 

Nakon incidenta žena je zamolila muškarca da doprinese troškovima čišćenja ili zamene, na šta je on odbrambeno odbio. Tvrdio je da je bilo nesreće i optužio je da je nerealna što očekuje da on plati, uprkos njenim jasnim upozorenjima da bude oprezan sa haljinom. Žena je izrazila svoje razočaranje reakcijom muškarca, s obzirom na to da je verovala da sentimentalna vrednost haljine zahteva njegovu pomoć sa troškovima.


Tražeći savet od korisnika Redit-a, žena je upitala da li je pogrešila što je očekivala da on pokrije troškove. Mnogi korisnici su brzo primetili da je njegovo ponašanje bilo znak upozorenja, pri čemu je jedan od korisnika Redit-a izjavio da odgovorni pojedinci ispravljaju svoje greške kada je moguće, umesto da koriste nesreću kao izgovor za izbegavanje odgovornosti. Opšti konsenzus je bio da je reakcija muškarca otkrila mnogo o njegovom karakteru, što je dovelo mnoge da savetuju ženu da ponovo razmotri njihovu vezu.
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)