Roditeljstvo

"VIDI, PRONAŠLA SAM MAČKU": Otac se šokirao kad je shvatio koju životinju je njegova ćerka unela u kuću! (VIDEO)

Devojčica nije ni slutila da je u pitanju divlja životinja.

20.12.2023 14:01

"VIDI, PRONAŠLA SAM MAČKU": Otac se šokirao kad je shvatio koju životinju je njegova ćerka unela u kuću! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/barstoolsports

Deca obožavaju pse i mačke i gotovo da nema deteta koje u nekom trenutku ne moli roditelje da mu nabave kućnog ljubimca. Brojna istraživanja su dokazala da su mališani koji odrastaju uz pse i mačke zdraviji i fizički i psihiči, a imaju i jači imunitet. Međutim, roditelji mahom ne dozvoljavaju deci da imaju ljubimce jer im je to dodatni posao kako zbog brige oko životinje tako i zbog čišćenja gomile dlaka koje neminovno ostaju svuda po nameštaju kad u kuži imate ljubimca.

Zbog toga nije neuobičajeno da deca  pokupe neku napuštenu životinju sa ulice i donesu je kući u nadi da će im roditelji dozvoliti da pas ili mačka i ostane. 

Pixabay.com

Deca su posebno slaba na ljubimce

 

Jedna devojčica je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama kad je u rukama donela živoptinju kući ni ne sluteći šta je pokupila sa ulice. Snimak počinje njenim ulaskom u kuću i kako sva srećna obaveštava oca da je našla, kako je ona mislila, mačku. 

- Vidi, pronašla sam mačku- čuje se kako viče devojčica noseći na ruci životinju.  

Krznena životinja se šapama prikačila za devojčicu, a budući da je bila teška, devojčica ju je praktično jedva donela kući. Međutim, kad je životinju spustila na pod njen tata se šokirao kad je shvatio da je umesto mačke njegova ćerka zapravo donela rakuna u kuću. 

Objava je na mreži sakupila više od pola miliona sviđanja  a mnogi su rekli da bi voleli da imaju takvog ljubimca.

 

 

- Rakun je rekao "ovo je sada naš dom"

- Način na koji je rakun počeo da šeda okolo u fazonu "imamo lep dom".

- Definitivno ljubimac.

- Kako slatka mačka.

- Ova devojčica je ista ja. Skuplja napuštene životinje po ulici nema veze koja je u pitanju -bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da bi isto uradili na mestu devojčice i da bi skoro svaku životinju koju sretnu usput uneli u kuću. Neki su rekli kako je životinja preslatka i da je sigurno usrećila devojčicu svojim prisustvom. Većina je zbijala šale na račun životinje za koju su rekli da je sigurno bila srećna što je pronašla novi dom.

Devojčica je ipak pokupila najviše simpatije. Ona je svojim omehom i doskočicom kako je pronašla mačku oduševila mnoge, a pogotovo je iznenadila oca koji je ostao zaprepašćen prizorom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)