Roditeljstvo

VALENTINA ZA 3. ROĐENDAN DOBILA OD TATE PONIJA I NAKIT VREDAN 140.000 EVRA: "Svako bi razmazio svoju decu kao ja, laže svako ko tvrdi drugačije" (FOTO)

Ovo čak i nije najskuplji poklon koji je bogati tata priuštio nekom od njegovo sedmoro dece.

27.09.2023 15:00

VALENTINA ZA 3. ROĐENDAN DOBILA OD TATE PONIJA I NAKIT VREDAN 140.000 EVRA: "Svako bi razmazio svoju decu kao ja, laže svako ko tvrdi drugačije" (FOTO)
Instagram/donbarrie1

Bari Drevit Barlov (52), biznismen iz Mančestera, poklonio je svojoj ćerkici Valentini njenog prvog ponija, „roleks“ od 57.000 evra i dijamantsku narukvicu od 80.000 evra povodom trećeg rođendana.

Bari je takođe objavio fotografije svog drugog najmlađeg deteta koje deli sa verenikom Skotom (29) dok je malena Valentina slavila rođendan proteklog vikenda.

- Njen rođendan je u utorak, ali je imala neverovatan vikend tokom kog je stvarno mogla da uživa – kaže Bari za britanski San.

Prema njegovim rečima uz skupe poklone njegova mezimica je dobila putovanje. 

- Uz ponija, sat i narukvicu, dobila je i garderobu za naše putovanje u Majami sledeće nedelje - dodao je on.

Bari, čija se imovina procenjuje na neverovatnih 230 miliona evra, otkrio je da je malena Valentina pozvala prijatelje na tematsku rođendansku zabavu organizovanu u porodičnoj kući.

- Naterala je svog ličnog kuvara da pripremi gozbu u maniru Pepe praseta za nju i njene prijatelje – otkrio je Valentinin bogati tata.

Instagram/donbarrie1

Bari je organizovao Valentinin rođendan u porodičnoj vili

Bari i njegov bivši muž Toni zaradili su milione zahvaljujući različlitim poslovima, uključujući transatlantsko surogat majčinstvo i globalnu kompaniju za medicinska istraživanja. Deo novca uložio je u sedam nekretnina širom sveta – od Velike Britanije do Sjedinjenih Američkih Država.

S obzirom na to da je, kako tvrdi, svoju imperiju stvorio od nule, kaže da mu je jako važno da njegova deca ne rade poslove za koje će biti minimalno plaćena.

- Ja sam radio po 20 sati dnevno, moja deca to neće morati – objašnjava Bari i dodaje:

- Kladim se da bi, ako uradite anketu, devetoro od desetoro ljudi reklo da bi od novca dobijenog na lutriji razmazilo svoju decu i ostale članove porodice. Oni koji ne bi tako rekli sigurno lažu.

Pored Valentine, Bari ima još sedmoro dece i često im poklanja skupe poklone za rođendane, Božić i Uskrs. Nedavno je kćerki Šafron poklonio „rendž rover“ vredan 230.000 evra kad je donela na svet njegovu unuku Marinu. Velikodušni tata i ujedno ponosni deda poklonio je unučici kuću vrednu 1,1 milion evra koju njeni roditelji izdaju, a žive u velelepnoj vili na plaži u Majamiju. Ova nekretnina vredi 20 miliona evra.

Instagram/donbarrie1

Barijev kuvar je pripremio posluženje za Valentinin rođendan po njenim zamislima

Svake godine za Božić Bari potroši 4,6 miliona evra za poklone članovima svoje porodice. Poseban poklon darovao je sinu Romeu koji je rođen u avgustu prošle godine. Kad je mališan stigao na svet, ponosni tata mu je kupio jahtu vrednu oko tri miliona evra.

Bari i njegov bivši partner Toni ušli su u istoriju kao prvi gej par koji je dobio blizance Šafron i Aspena 1999. godine. Kad je Bari postao milioner, nije se libio da se podseti kako živi „običan svet“. Za potrebe jedne TV emisije iselio se iz vile vredne skoro sedam miliona evra u koju je potom ušla samohrana majka. Da bi nova privremena stanarka osetila kako zaista žive bogataši, Bari joj je ustupio vozilo marke „rols rojs“ i ličnog šofera, kao i barmena i osoblje koje joj je non-stop bilo na usluzi. Za to vreme, Bari je živeo u opštinskom stanu i imao je na raspolaganju svega 57 evra za nedeljne troškove.

Posle tog iskustva bio je dodatno velikodušan: poklonio je 288.000 evra samohranoj majci kako bi pokrenula biznis sa hranom za bebe.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)