Roditeljstvo

RAZMAŽENA DEVOJČICA SE BACALA PO PODU I VRIŠTALA, a onda je usledila šokantna majčina reakcija! Čitav aerodrom gledao je u neverici: Da li je ovo moguće?! (VIDEO)

Nakon dužeg pregovaranja, majka je pokazala drugu metodu ophođenja prema detetu.

29.04.2023 19:01

RAZMAŽENA DEVOJČICA SE BACALA PO PODU I VRIŠTALA, a onda je usledila šokantna majčina reakcija! Čitav aerodrom gledao je u neverici: Da li je ovo moguće?! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/reb_elca

Pojedine majke koje imaju jedno dete znaju da ono ponekad može da stvara više problema nego da ih je recimo četvoro. Jasno je da tek mnogo izazova i problema ima kada ih je više, ali se dešava i da se oni međusobno igraju, zanimaju i čuvaju, dok su jedinac ili jedinica uglavnom upućeni samo na mamu i na tatu. 

Jedan snimak koji je postao izuzetno popularan na TikToku pokazao je sa čim se može suočiti mama s jednim detetom, pri čemu se ne može sa sigurnošću reći da ona nema i više njih kod kuće. Sve u svemu, ona se sa svojom devojčicom starom između dve i tri godine našla na aerodromu tegleći i nju i prtljag i pokušavajući da mirno stigne na odredište. Međutim, malena kao da je pokušavala da joj ionako komplikovanu situaciju dodatno oteža. 

Očigledno nezadovoljna nečim što mama nije želela da uradi za nju, ili možda nije bila u mogućnosti, devojčica se bacila na pod, počela da vrišti i da se valja. Majka ju je mirno posmatrala, očigledno naviknuta odranije na slične takve scene, ne želeći da joj mnogo daje na značaju. U jednom trenutku je pokušala da ubedi dete da lepo i mirno krenu, ali ono je besno odbilo i počelo još glasnije da vrišti. To je, kako se čini, privuklo posebnu pažnju ljudi na aerodromu, pa je tako i nastao ovaj video-zapis - mnogi su izvadili svoje mobilne telefone i počeli da snimaju majku u nevolji. A onda je usledila njena neočekivana reakcija.   

Printscreen/TikTok/reb_elca

Majka je na vrištanje deteta odreagovala na način koji je iznenadio mnoge putnike na aerodromu 

Nakon što je lutku koja je ležala na podu pored devojčice podigla i ubacila u prtljag, žena se primakla detetu, uhvatila je poput torbe za džemper i podigla sa zemlje. Tako je noseći udaljila se ka svom gejtu.

Snimak je sakupio 1,4 miliona sviđanja, a Tiktokerka koja ga je objavila napisala je: "Ja kao buduća majka".

Usledile su mnogobrojne reakcije. 

- Samo išetaj polako, preplašiće se i eto ih za tobom -

- Neee ovo je ozbiljno... u fazonu zašto se poigravaš sa mnom u javnosti? -

- Moje dete je uradilo istu stvar kada smo prvi put putovali i samo sam prekinula putovanje - 

- Ne mogu da verujem da je toliko izgorela - 

- Prekipelo joj je - 

- Ja bih se okrenula i rekla "aj ćao" -

- Kada mi mame stignemo na ovaj nivo, ne igraj se sa nama - komentarisali su Tiktokeri.

U komentarima mnoge mame su iznele svoje metode "prevaspitavanja" i suočavanja sa tom situacijom koja je kod većine prisutna, rekavši da ih mnogo ne dotiče takvo ponašanje, iako ima i mama koje lično doživljavaju takve scene. Pojedine Tiktokerke su savetovale da ne treba nasedati na dečije hirove i ružno ponašanje.

S druge strane, neke od njih su se složile da je takvo ponašanje neprihvatljivo i da verovatno majke "broje" u sebi kako ne bi izgubile strpljenje, ali da verovatno kod kuće deci "objasne neke stvari".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)