Roditeljstvo

TAMAN ŠTO SMO STIGLI NA LETOVANJE SVEKRVA MI JE PRIREDILA PAKAO! Tražila je da uradim nešto nečuveno sa svojim dvogodišnjim detetom, plakale smo i ja i ćerka!

Ispovest jedne žene privukla je veliku pažnju, pogotovo zato što nije dobila očekivanu podršku od supruga.

25.04.2023 18:01

TAMAN ŠTO SMO STIGLI NA LETOVANJE SVEKRVA MI JE PRIREDILA PAKAO! Tražila je da uradim nešto nečuveno sa svojim dvogodišnjim detetom, plakale smo i ja i ćerka!
shutterstock.com

Majka dvogodišnje devojčice ušla je u sokob sa svojom svekrvom zbog plana za spavanje male dece tokom zajedničkog porodičnog odmora. Kako je ispričala na jednom internet forumu za roditelje, na odmor su krenuli članovi šire familija sa decom, a među njima je bila i njena svekrva.

Zakupili su ogromnu vilu sa dva ulaza, pa je majka njenog supruga insistirala da mala deca, među kojima i njena dvogodišnja ćerka, spavaju odvojeno od roditelja kako bi se oni bolje odmorili.

Očajna žena se suprostavila svekrvi što je dovelo do rasprave koja preti da preraste u ozbiljan sukob.

Foto: Shutterstock

Zabrinuta mama ne pristaje da njena dvogodišnja ćerka spava u drugom delu vile

Bazen bez ograde

Kako je ispričala ta zabrinuta mama, na drugom ulazu vile, gde bi po svrkrvinom mišljenju trebalo da budu smeštena mala deca, nalazi se bazen koji je neograđen i potpuno je nebezbedan za mališane.

- Predlog je da s drugom decom u tom delu vile, koji je udaljen od naših spavaćih soba, bude i naša ćerka, na šta ja ne pristajem. Deca se bude u 6.30 pa se moja svekrva ponudila da bude s njima, da ih izvede napolje kako bi mi odrasli mogli duže da spavamo. Ja ne pristajema na tako nešto. Jasno sam rekla da ne želim da moje dete spava daleko od mene i to na mestu gde vrebaju brojne opasnosti za mališane. Ali ja sam ta koju su nazvali narazumnom - zavapila je majka i istakla kako su i ona i devojčica plakale, ne želeći da se odvajaju tokom noći. 

Kako je rekla, pored neograđenog bazena koji je opasan za malu decu, tu su i kamene stepenice na kojima mališani mogu da se povrede.

- Svi mi se rugaju i kažu da nisam normalna zato što razmišljam na takav način. Smatraju da je dovoljno da se zaključaju ulazna vrata i da će deca biti bezbedna s bakom. Rekla sam suprugu da ne želim da naše dete spava bilo gde osim u našem krevetu, ali je on samo slegao ramenima, očigledno podržavajući zamisao svoje majke - dodala je ona.

Foto: Shutterstock

Zbog insistiranja da dete ostane uz nju ušla je u raspravu sa svekrvom

Podrška mami

Usledili su brojni komentari i većina drugih roditelja na forumu podržala je stav majke, istakavši da se ni oni ni po koju cenu ne bi odvojili od svog deteta, pa makar to značilo da neće moći da se odmore na letovanju.

- Trebalo bi da radiš ono što ti smatraš da je najbezbednije za tvoje dete i da se ne obazireš na to šta kaže svekrva ili familija. To je tvoje dete - 

- Potuno te razumem. I ja sam majka i nikad ne bih pristala da moje dete u takvim okolnostima spava daleko od mene. Sigurno bih se celu noć prevrtala razmišljajući da li je moje dete dobro. Ovako ako bude uz tebe možda se nećeš dovoljno naspavati, ali ćeš barem spavati - 

- Mame vide sve opasnosti za svoje dete, pa tako i vi. To što tražite je potpuno logično i razumno. Ne znam kako je vašoj svekrvi uopšte palo napamet da se meša u to gde će vaše dete da spava - bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)