Roditeljstvo

DOŠLA JE KUĆI S POSLA I ZATEKLA BEBU KAKO NEPOMIČNO LEŽI NA PODU: Agonija je trajala nekoliko minuta, sve su zabeležile kamere (VIDEO)

Roditeljstvo donosi brojne lepe, ali ujedno i stresne situacije, a samo jednu od njih podelila je mama Tiktokerka sa svojim pratiocima na toj društvenoj mreži.

26.04.2023 13:01

DOŠLA JE KUĆI S POSLA I ZATEKLA BEBU KAKO NEPOMIČNO LEŽI NA PODU: Agonija je trajala nekoliko minuta, sve su zabeležile kamere (VIDEO)
tiktok/Sierra Winter

Dolazak novorođenčeta u porodicu uvek donosi i pomešane emocije. Pored velikog uzbuđenja i sreće, tu su neminovno i briga i stres. Roditelji će reći da osećanja ne prolaze čak ni kada deca odrastu i stasaju.

Nakon završetka perioda bolovanja i povratka na posao, svaka majka odlazi iz kuće sa dozom strepnje brinući kako će njeno dete provesti te sate odvojeno od nje. U takvoj situaciji se jedna mama susrela s krajnje nesvakidašnjim događajem koji je u njoj izazvao buru pomešanih osećanja. Naime, kada se vratila kuću s posla, željno je iščekivala da vidi svoju ćerkicu od koje je bila odvojena nekoliko sati. Kada je ušla u dnevnu sobu zatekla je, kako je ona to videla, zabrinjavajuću scenu. Devojčica je ležala licem okrenutim ka podu. Na trenutak je zabrinuta majka pomislila da se dete povredilo, palo sa kreveta ili da se nešto još strašnije desilo. 

Majka je snimak objavila na TikToku otkrivši koja je pozadina priče. Naime, kada je prišla, shvatila je kako je beba na taj način samo zaspala izmorena od celodnevne igre. Nakon prvobitnog šoka, situacija joj je izmamila osmeh na lice.

Dalje na snimku se vidi kako majka budi devojčicu, koja je bila u dubokom snu i vidno zbunjena celom situacijom.

Video-zapis je naišao na brojne reakcije roditelja koji su u komentarima delili svoja iskustva sa mališanima u prvim mesecima života.

- Vidi se da je u dubokom snu, potpuno nesvesna svega oko sebe -

- Ja bih se prepala da vidim svoje dete na podu kad dodjem kući -

- Na tren sam se uplašila, sada mi je preslatka bebica -

- Imala sam sličnu situaciju, moje dete zaspi i tokom kupanja ili doručka -

- Mnogo su zabavni kada su tako maleni - samo su neki od komentara na objavljen TikTok snimak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)