Roditeljstvo

OVA DEVOJČICA OPSEDNUTA JE LUTKOM KOJA IZAZIVA JEZU: Ne zna se da li su strašnije njene oči, lik ili smeh, da li biste vi ovo kupili svom detetu? (FOTO)

Priča o malenoj Briar i njenoj vezanosti za veoma neobičnu igračku, prilično muči njene roditelje koji su joj je kupili za Noć veštica.

21.11.2022 18:01

OVA DEVOJČICA OPSEDNUTA JE LUTKOM KOJA IZAZIVA JEZU: Ne zna se da li su strašnije njene oči, lik ili smeh, da li biste vi ovo kupili svom detetu? (FOTO)
instagram-creepychloeandbriar

Deca vole da omiljenu igračku izaberu samostalno i zato se mama Britani nije ljutila kada je njena ćerka od 3 godine uoči Noći veštica izabrala krajnje netipičnu igračku. Ta mama se pravdala činjenicom da i ona i suprug oduvek vole taj tradicionalni američki praznik, te da joj nije bilo toliko strašno kada je njena ćerkica bacila oko na neobičnu igračku.

Lutka koju je devojčica Briar izabrala ličila je na sve samo ne na tipičnu igračku za trogodišnjakinju. Lutka je imala prilično vanzemaljski izgled, bila je ćelava, imala je tužan izraz lica, poluotvorena usta, ogromne crne upale oči i kožu nalik na zmijsku. Kao da je sve to bilo malo, ona je imala i dodatne funkcije, tako bi pritiskom na dugme ogromne crne oči počele da svetle crveno, a pritiskom na drugo dugme lutka bi počela da se kikoće, prvo detinjastvo, a onda sve jače i jače, baš kao u filmovima strave i užasa.

- Mame su zaobilazile tu lutku u širokom krugu, a neka deca su čak počela da plaču kada su je ugledala, pa bi ih roditelji smirivali. Samo je moja ćerka prišla i odmah rešila da je to “ta” igračka za nju. Pošto nije želela da se odvoji od nje, kupili smo je, ali nisam se nadala da će se ona toliko vezati za nju - objašnjava mama Britani, a prenosi Metro.

Devojčica je do te mere postala vezana za “horor lutku”, kako su je prozvali, tako da je to jedina igračka sa kojom ona može da zaspi. 

- Probali smo s drugim lutkama, ali jednostavno ne ide. Ona nju neprestano vaspitava, hrani, uspavljuje je i presvlači. Ljudi na ulici me čudno gledaju kada primete da Briar nosi morbidnu lutku. Nazvala sam je “jeziva Kloi”. Nemam vremena da svima ponaosob objašnjavam da joj je to omiljena igračka, a izgleda kao da je kažnjena tom lutkom - objašnjava mama Britani.

Porodica je isplanirala posetu Diznilendu, ali nisu imali u planu da će Briar odlazak usloviti time da će ići kedino ukoliko ponese i Kloi.

- Ja sam Kloina mama, kao ti moja, i kako očekuješ da otputujem i ostavim je kod kuće? - upitala je devojčica mamu, a sledeće što je usledilo je mnoštvo fotografija sa tog magičnog mesta koje remeti samo jedan detalj - jeziva Kloi na svakoj fotografiji.

Na ovu priču ne prestaju da se ređaju komentari. 

- Lutka je bila senzacija u Diznilednu veća od Miki Mausa -

- Nikad ovo ne bih kupila detetu -

- Od ove lutke bih imala noćne more, a kamoli dete -

- Mislim da je Kloi veoma unikatna igračka - glasili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)