Roditeljstvo

DETE JE OD MAJKE TRAŽILO LUTKU U RADNJI, A KADA JE ONA UGLEDALA IGRAČKU USLEDIO JE ŠOK: Prizor kao iz horora ju je prestravio! (VIDEO)

Devojčica Olivija je od majke Sare Citenden u radnji tražila da joj kupi posebnu lutku koja je prestravila čitavu porodicu.

17.11.2022 08:02

DETE JE OD MAJKE TRAŽILO LUTKU U RADNJI, A KADA JE ONA UGLEDALA IGRAČKU USLEDIO JE ŠOK: Prizor kao iz horora ju je prestravio! (VIDEO)
YouTube/printscreen/Večernji list

U današnje vreme devojčice se prema lutkama koje biraju za igru uglavnom dele u dve kategorije - u kategoriju barbika ili u kategoriju bratz. Zato je devojčica Olivija (3) iz Ročestera zapanjila sve odabirom omiljene igračke. Mama ove devojčice, Sara Citenden (29), uoči Noći veštica odvela je ćerku u obližnju prodavnicu igračaka kako bi izabrala lutku po svojoj meri.

U moru igračaka među kojima su dominirale barbike i lutke koje liče na bebe, devojčica je izabrala ne toliko popularnu igračku. Mama Sara je bolje pogledala i shvatila da lutka najviše liči na popularnu “Anabel” iz istoimenog horora. Lutka je jahala konjića, a izgledala je poput male veštice, sa sve crvenom trakom na glavi i crno-belim dokolenicama. Povrh svega, iz lutke je dopirao jeziv smeh i muzika kao iz horor-fimova koja najavljuje neko zlo.

Devojčica je odbila sve druge lutke i kratko odgovorila mami:

- Ona se zove Bejbi i volim je, rekla mi je da je nosim kući - istakla je devojčica. 

YouTube/printscreen/Večernji list

Devojčica sa svojom horor-lutkom

Sara je u prvi mah pomislila da se njena ćerka šali. Pretpostavila je da je Olivija mala da sama izabere adekvatnu igračku, tako da joj je ponudila nešto od najpopularnijih barbika. Devojčica je, međutim, odbila sve i insistirala da dobije “ukletu lutku”. Cela situacija se okončala tako što je Olivija kući došla sa novom igračkom koja je tek zbunila ostatak porodice. 

- Mislimo da je lutka ukleta. Zovemo je “mali vrag”, posmatramo kako je to jedina lutka o kojoj Olivija vodi ovoliko računa. Ne odvaja se od nje nikada. Vodi je i na spavanje i kupanje. Po ceo dan slušamo jezivi smeh koji dopire iz nje. Ćerka je ćak počela da je oponaša. Šalimo se da će biti psihopata kada poraste - odgovorila je mama Sara o neželjenom gostu u domu.

YouTube/printscreen/Večernji list

"Mali vrag" izgleda jezivo i iz nje dopire zastrašujući zvuk 

Cela priča izazvala je i veliki broj komentara.

- Ne bih kupila ćerki tu lutku, sve pa da je poslednja na svetu -

- Ova priča je upravo onakva kako započinju dobre horor priče -

- Mene ta lutka plaši -

- Mislim da je lutka veoma unikatna -

- Deca ne znaju šta je lepo, a šta strašno, dok ih mi ne ubedimo u to. Ona još nije čula za horore, i ne vidim šta bi loše moglo da se desi -

- Lutka jeste originalna, ali mislim da je planski napravljena da zaplaši, ili kao replika iz horor filma -

- Sam naziv lutke “mali đavo” bi trebalo da govori dosta -

- Odmah to nosite ispred kuće i zapalite! - bile su samo neke od reakcija.

Zbog negativnih komentara koji su usledili na račun lutke, ispod ovog snimka na Jutjubu sada je onemogućeno komentarisanje.

Bonus video:

Komentari (2)

Realnost

16.11.2022 17:53

Isuse Hriste, sine Božji, pomiluj nas grešne, nadam se samo da je dete kršteno, dete bez krsta je kao vojnik bez puške, anđeli s njom!!! Blagoslovi Gospode Bože!!!

Ceca

17.11.2022 10:36

Ovi roditelji nisu normalni! Nije ni čudo što im je dete takvo! Sve ovo je vrlo, vrlo opasno, jer su uneli u kuću demonizovan predmet!