Ispovesti

NON STOP IMA EREKCIJU: Upoznala sam ČOVEKA IZ SNOVA, ali on želi da imamo odnose 100 puta na dan

Viki se oseća neprijatno kad šeta ulicom sa svojim dečkom zato što je on stalno napaljen, a lekar tvrdi da nema medicinski problem

03.08.2022 22:00

NON STOP IMA EREKCIJU: Upoznala sam ČOVEKA IZ SNOVA, ali on želi da imamo odnose 100 puta na dan
Pixabay.com

Viki Braun (31) je pre 2 godine slučajno upoznala Lukasa Martina (39) u supermarketu. Sevnule su varnice i već posle nekoliko izlazaka ona je shvatila da Lukas čovek njenih snova. Imaju fantastičnu ljubavnu vezu koja je iz dana u dan sve jača i strastvenija, osim što on ima mali problem koji njoj stvara neprijatnost gde god da se pojave.

shutterstock.com

Njegovoj devojci je neprijatno što on ide okolo napaljen

Stalno napaljen

Kako je ispričala Viki za britanski San, njen dečko dnevno ima između 50 i 100 erkcija. Nema veze gde se nalaze na večeri sa prijateljima, u teretani ili samo gledaju film on je stalno napaljen.

- Non-stop ima erekciju ujutru kad ustane, uveče kad legne da spava dok spava čak i kad ode na posao. To je vrlo neprijatno kad šetamo ulicom ili smo kod prijatelja na večeri. Mogu da siđem niz stepenice, prođem pored staklenih vrata ili budem u susednoj sobi, on je stalno napaljen. Razgovarali smo o tome, ali on ne vidi u čemu je problem i samo se smeje – ispričala je Viki.

Iako se njen partner ne razume zašto ona pravi dramu oko toga, Viki priznaje da joj je sve više neprijatno kad su zajedno negde u društvu.

- On ne želi da prihvati da nije normalno ići okolo toliko napaljen. Tvrdi da je to zbog mene, iako mu ja uopšte ne dajem povoda – požalila se ona.

Foto: Shutterstock

Doktor je rekao da nema medicinski problem iako prosečan muškarac ima samo 11 erekcija u toku dana

Bio je i kod lekara

Lukas se smeje njenim primedba i naglašava da se to dešava samo zato što toliko voli Viki.

- Imam divnu ženu pored sebe, ona je boginja i samo treba da me pogleda i razgovara sa mnom, a ja sam već napaljen. Kad smo započeli vezu stalno smo imali seks i očekivao da sam će želja vremenom da se smanjuje kao i kod drugih parova, ali desilo se suprotno. Što smo duže zajedno, to sam ja više gladan Viki i njenog tela – objasnio je Lukas.

On naglašava da mu se ovo nije ranije dešavalo sa drugim ženama i da su se on i Viki jednostavno pronašli i savršeno su kompatibilni u seksu.

Na insistiranje svoje devojke on je čak išao i kod lekara da proveri da li je sve u  redu s njim i doktor ga je uverio da nema razloga za brigu.

- Lekar mi je rekao da to nije medicinski problem i da su erekcije znak dobrog muškog zdravlja – naglasio je Lukas.

Prosečan muškarac tokom 24 sata ima 11 erekcija od čega su 5 dok spava. Očigledno da Lukas ne spada u prosečne muškarce, piše britanski San.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)