Ispovesti

NA ZAHTEV DEČKA DALA JE OTKAZ I POSTALA DOMAĆICA: "Ja sam čistila i kuvala, on sve plaćao" - otrežnjenje je stiglo vrlo brzo!

Kendel je živela u luksuznoj kući na obali mora, a opet je bila nesrećna.

18.10.2024 09:40

NA ZAHTEV DEČKA DALA JE OTKAZ I POSTALA DOMAĆICA: "Ja sam čistila i kuvala, on sve plaćao" - otrežnjenje je stiglo vrlo brzo!
printskrin/tik tok kendelkay

Kendel Kej (23) bila je uspešna manekanka kad je upoznala Luka Linca izvršnog direktora za odnose sa javnošću u kompaniji koja vredi milione. Par se upoznao na odmoru u Meksiku, a posle samo nekoliko nedelja Luk je pozvao da se preseli u njegov luksuzan dom na obali mora u Portoriku.

- Moj posao je bio fleksibilan, želela sam da budem sa njim, pa sam lako donela odluku da se preselim kod njega u Portoriko iako smo se poznavali samo nekoliko nedelja. Moja porodica nije bila iznenađena, znali su da volim avanture. Možda su i mislili da sam luda, ali mi niko ništa nije rekao - počela je svoju ispovest Kendel, a piše The Sun. 

Kako je ispričala ova plavokosa lepotica, njen dečko je od početka bio džentmen, pa nije brinula o novcu kad je bila s njim.

- On je plaćao večere, putovanja, sve zajedničke troškove, iznamljivanje stana, račune, kupovinu namirnica, garderobe, plaćao je čak i taksi - dodala je ona.

Ubrzo joj je dečko predložio da napusti posao i posveti se vođenju domaćinstva, da sprema kuću i kuva za njega dok će on obezbediti novac za njihov lagodan život. Kendel se nije mnogo premišljala i odmah je pristala na njegov predlog.

- Izabrala sam udoban život i pustila svog muškarca da brine o finansijama kako bi mogla da uživam u svojoj ženskoj energiji i da po ceo dan provodim u kuhinji - napisla je Kendel.

@kendelkay a morning girl forever & always 🎀 staying hydrated thanks to my little waterdrops 💧use code KENDEL15 for 15% off all products @waterdrop #drinkmorewater #ad ♬ so this is love - soft girl aesthetic

Ona je u julu prošle godine počela da objavljuje snimke na TikToku i da dokumentuje svoj idiličan život domaćice. Mnogi su je tada nazvali kraljicom životnog stila i da se ponaša kao prava žena. 

Međutim, kako je sama priznala vrlo brzo je postala nezadovoljnija životom koji je odabrala.

- Svi moji dani vrteli su se oko Luka. Dao mi je karticu kako bi mogla sama da idem u šoping, na manikir ili kod frizera. Skuvala bih mu kafu i doručak, kupala sam se satima i mackala, potom bih radila kućne poslove i vežbala. Uvek sam maštala da ću jednog dana biti domaćica i sve je išlo u tom pravcu, ali ja sam bila sve nesrećnija - iskrena je bila ona.

Idilične snimke njihovog zajedničkog života doneli su joj popularnost na mrežama

- Moji video snimci su postali viralni. Neke žene su me podržavale, govoreći da žele da mogu da žive kao ja, a druge su me upozorile da je to što radim glupo. Domaćinstvo je nekako preuzimalo ceo moj život. Nisam mogla da izađem iz kuće duže od nekoliko sati. Postala sam ogorčena, osećala sam se kao da me neko drži zarobljenom u kutiji. Luk je bio divan, ali zbog posla je po ceo dan bio van kuće. Kad bi se vratio u naš dom provodio je vreme sa mnom, ali kada smo bili razdvojeni osećala bih se ogorčeno - priznala je ona.

 

@kendelkay

cooking and cleaning are my favorite acts of service 👩🏼‍🍳🫶🏼 ♬ original sound - kendel kay

 

 

U jednom trenutku jeKendel je osetila kao da se guši, pa je otputovala u posetu porodici u Kaliforniju. Tad joj je Luk rekao da se ne vraća i raskinuo je s njom preko telefona. 

- Mislim da je shvatio da smo oboje nesrećni. Bilo je teško čuti sve što mi je rekao, ali deo mene je osetio olakšanje što sam ponovo mogala da se osećam slobodno - priznala je ona.  

Kendel se našla u vrlo nezavidnoj situaciji. Ostala je bez krova nad glavom i posla, a tek tada je uvidela koliko je glupo postupila što se odrekla svoje karijere zarad ljubavi i dečka koji je na kraju ostavio.

- Definitivno je rizično ući u ovaj način života ako nemate ušteđevinu ili posao kome možete da se vratite kad god poželite. Gubitak nezavisnosti je za mene bio najgora stvar. Tako je krhko oslanjati se samo na ljubav i drugo ljudsko biće. Naučila sam ovu lekciju za ceo život - poručila je ona.

 

@kendelkay styled the bob in 5 minutes thanks to my cordless hairstyle brush 🏹🦢@TYMO BEAUTY US #tymobeauty #tymo #tymoporta ♬ original sound - kendel kay

 

 

Na sreću pomogla joj je porodica, imala je nešto ušteđevine, pa je ponovo iznajmila svoj stan.

- Ja sam imala sreće. Znam mnoge druge devojke koje su bile domaćice godinama, a nakon raskida su ostajale su bez ičega i sa prazninom u biografijama što im je otežavalo pronalaženje posla nakon raskida veze. Devojke, budite oprezne i ne pristajte da budete finansijski zavisne od bilo koga - poručila je Kendel.

Na društvenim mrežama već godinama se promovišu razne bogato udate domaćice koje uživaju u luksuzu i ne rade ništa. Ovaj način života često zna da zaslepi i zavede mlade devojke, a niko im ne kaže šta se dešava nakon što par raskine.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)