Ispovesti

POGLEDALA SAM JEDNOM DOLE I SHVATILA DA ME JE PREVARIO: Nije bilo teško uočiti, jedna promena OTKRILA je preljubu

Ispovest žene koja je shvatila da je muž ponovo prevario.

24.09.2024 22:45

POGLEDALA SAM JEDNOM DOLE I SHVATILA DA ME JE PREVARIO: Nije bilo teško uočiti, jedna promena OTKRILA je preljubu
Shutterstock

Znak prevare može se uočiti bilo gde. Prevara podrazumeva i adrenalin zbog čega nije čudno da neko od partnera zaboravi veš ili neki detalj koji može da ukaže da se nešto dogodilo. Ipak, jedna žena je uočila nešto neobično. Naime, oni su imali afere i to međusobno znaju, ali onda su odlučili da ponovo budu par.

- Moj muž i ja smo imali dve afere i sklopili smo dogovor da se to ne dešava više. Sada je ovo promenilo igru i jasan je znak da me ponovo vara. Ja imam 45, on 47, imamo dva sina tinejdžera i uvek smo bili privlačni jedno drugom. Pre nego što smo se venčali, otkrila sam da me je dvaput varao. Umesto da se suočim sa njim, odlučila sam da se prema njemu ponašam sa istim nepoštovanjem i započela svoju aferu. Kada je istina izašla na videlo, shvatili smo da želimo da budemo zajedno i stvari su neko vreme bile sjajne pa smo se venčali - rekla je ona u ispovesti za The Sun.

Shutterstock

Ispovest žene koja tvrdi da je muž prevario

Tokom godina ta intenzivna privlačnost se smanjila do tačke da su jedno drugom bili nepoželjni.

- Ovaj put sam napustila muža jer mi je bilo dosta njegove ravnodušnosti. Ali počeo mi je toliko da mi nedostaje da sam se vratila četiri meseca kasnije. Tada su me uništile glasine da je spavao sa ženom koja je bila redovna u našem lokalnom pabu. Kada sam se suočila sa njim, priznao je da mu je pravila društvo dok me nije bilo i da je teško odbacio tu naviku. Neverovatno, oboje smo i dalje želeli da se borimo za naš brak. Ali, sada sam videla krv u urinu i znam da sigurno ima polno prenosive bolesti i da još uvek spava sa njom. Htela sam da zna da znam istinu, ali nakon što je insistirao da nije ni razgovarao sa njom, odbija da razgovara sa i mnom - dodala je da suprug ne želi odnose sa njom, ali ni da ide kod lekara.

Savetnica joj je objasnila da je ključna komunacija i da moraju otvoreno da razgovaraju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)