Brak i veze

MOJ VERENIK JE NETOLERANTAN NA GLUTEN: Venčanje je bilo savršeno, sve do torte - usledila paklena bračna noć! (VIDEO)

Želeli su malu bajkovitu ceremoniju u pustinji, gde su pekare retke.

22.09.2024 20:15

MOJ VERENIK JE NETOLERANTAN NA GLUTEN: Venčanje je bilo savršeno, sve do torte - usledila paklena bračna noć! (VIDEO)
TikTok-blakeswanner

Bajkovita proslava venčanja Blejk i Brajsa Šumejkera završila se neočekivano loše kada je mladoženja, koji boluje od celijakije, doživeo ozbiljnu reakciju nakon što je pojeo tortu. Celijakija je nepodnošenje glutena. Naime, iako su verovali da su naručili tortu koja ne sadrži gluten, ispostavilo se da to baš i nije bilo tako. Brajs je tako, umesto romantične prve bračne noći, završio u bolovima, ali par sada gleda na taj događaj sa dozom humora.

Blejk se u intervjuu za People prisetila događaja sa njihovog venčanja održanog u oktobru 2022. godine u Kaliforniji.

- Imali smo veoma malo, intimno venčanje sa najbližim prijateljima i porodicom, što je stvorilo opuštenu, prijatnu atmosferu. Tamo je pustinja, a pekare su prilično retke - istakla je ova mlada žena ze People.

 

 

Blejk je objasnila da je njena majka bila zadužena za tortu i mislila je da je pronašla pekaru koja nudi torte i kolače, navodno bez glutena.

 - Međutim, kada smo stigli, to nije bila prava pekara. To je bila nečija kuća... nije baš bilo onako kako smo očekivali što se tiče higijene. Ipak, doneli smo tortu na venčanje, verujući da je sve u redu - nastavlja ona.

Mladoženja, nesvestan opasnosti, uzeo je par zalogaja torte. Nažalost, par sati kasnije, pojavili su se simptomi. 

- Mislim da je pojeo samo jedan ili dva zalogaja. Za osobe sa celijakijom, reakcije na gluten mogu biti različite. Kod Brajsa se javlja mučnina i osećaj da će povratiti i upravo se to dogodilo. Nakon nekoliko sati mučnine, počeo je da povraća. Izvukao je jednu od kanti za smeće sa zabave i stavio je pored sebe, jer je želeo da bude u centru dešavanja i uživa sa gostima - ispričala je Blejk, dodajući da je njena srceparajuća reakcija bila da ostane uz njega i pokuša da ga uteši.

 

@blakeswanner When your husband gets glutened by his grooms cake and spends the first night married by the trash can 😭 #weddingnight #weddingfail #celiacdisease #weddingcake #weddingday #groomscake #justmarried ♬ original sound - Aaron Bee

 

Iako kraj venčanja nije bio idealan, mlada kaže da je to samo dodatno učvrstilo njihov odnos. 

- Svaka situacija kroz koju prolazimo, ma koliko mala, čini nas jačima i pomaže nam da se bolje nosimo sa težim trenucima u životu. Mislim da smo naučili da budemo tu jedno za drugo - istakla je ona.

Ova žena priznaje da nisu istraživali dovoljno, što se tiče pekare. 

- Moja mama je razgovarala sa pekarkom, koja je tvrdila da je torta bila bez glutena. Sada, kada se osvrnem, verovatno je trebalo da budemo oprezniji, ali srećom, Bajs nije pojeo puno - zaključuje ona.

Mladoženja se osećao bolje već sledećeg jutra, a par je uspeo da provede nekoliko romantičnih dana u Palm Springsu pre odlaska na medeni mesec. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)